beauty & lifestyle

20.11.14.

Aura Refresh Me - tečni puder




Još jedna novina iz kompanije Aura su puderi lagane i nemasne strukture koji omogućavaju postizanje ujednačenog tena bez efekta maske. Zahvaljujući Hydrafound kompleksu ovi puderi pružaju koži 12h hidrataciju. Takođe sadrže i zaštitni faktor SPF 15 i kao takvi odličan su izbor za svakodnevnu upotrebu. Reč je o Aura Refresh Me puderima, a moje utiske pročitajte u recenziji.

"Za vaš prirodan izgled svakog dana

Tečni puder lagane, nemasne teksture za postizanje ujednačenog, prirodnog izgleda bez efekta maske.
Zahvaljujući HYDRAFOUND CARE kompleksu, koži pruža 12 sati intenzivnu hidrataciju. Sa zaštitnim faktorom 15 i odabranim kozmetičkim sirovinama pogodan je za sve tipove kože, uključujući i zrelu kožu lica. Pogodan za svakodnevnu upotrebu.
Hydrafound care complex
lagan i komforan
bogata tekstura
postojan do 12h
SPF 15"


201,202,203,204 Slikano na direktnoj sunčevoj svetlosti, bez blica


Zahvaljujući pažljivo odabranim sirovinama Aura Refresh Me puderi pogodni su za sve tipove kože, uključujući i zrelu kožu lica. Karakteristiše ih izuzetno lagana i brzoupijajuća struktura poput kreme, lagana moć pokrivanja, kao i zadivljujuća postojanost za ovaj tip pudera. Proizvođač nam navodi 12h postojanosti, ali ja sam kao u većini slučajeva primetila da se solidno drži na mom licu 7h. Više puta sam navodila da mi do sada nijedan puder nije izdržao više od 8h sati bez popravke. Ovde postojanost naglašavam upravo zato što se od laganih tekstura kakvu ovi puderi imaju, veća postojanost obično ne očekuje. Međutim, u slučaju Aura Refresh Me pudera možete da računate na odličnu postojanost. Dolaze nam u četiri nijanse:

201 Shell - srednje svetla nijansa, neutralna ka toploj. Ova nijansa je dosta tamnija od 101 Alabaster nijanse Aura Cover Me pudera i kao takva meni je isuviše tamna. Ukoliko ste izuzetno svetle puti poput mene, velike su šanse da vam ni najsvetlija nijansa neće odgovarati, barem ne u zimskom periodu. Meni ova nijansa može odgovarati nakon letovanja, jer taman toliko uspem da pocrnim,

202 Nude - topla ka neutralnoj, nema zućkastih podtonova i verujem da bi odgovarala većini žena sa našeg podneblja,

203 Rose Cream - topla žućlasta nijansa, odgovarala bi osobama maslinaste puti. Tamnija je za jednu nijasu od 202 Nude,

204 Caramel Beige - topla, žućkasta i veoma tamna nijansa, savršena za konturisanje lica.


201,202,203,204  Dnevno svetlo bez blica, slikano u hladu
201,202,203,204  Slikano na veštačkoj svetlosti, sa blicem


Ovi puderi su veoma karakteristični po svojoj strukturi, jer predstavlju kombinaciju pudera i hidrantne nege. Imaju jaču pokrivnu moć od BB krema, ali to ne znači da treba da izostavite mazanje dnevne kreme pre nanošenja pudera. Nijanse su slične, posebno 202 i 203, tako da su mi se dobre kod kobinovanja pokazale nijanse 201 i 204. Nijansu 204, kako sam već napisala, možete koristi kao odličan kontur umesto bronzera. Meni se vodenasta struktura ovih pudera posebno dopada, lagani su, koža ih odlično upija, ne izazivaju alergije i iritacije. Ovu vrstu pudera bih preporučila za svakodnevnu upotrebu. Uz kombinaciju kamenog ili pudera u prahu na T zoni, spračavaju "prosijavanje" i daju svež izgled licu.


Da li su ovi puderi pravi izbor za vas?

Da ukoliko želite laganu, nemasnu i hidrirajuću podlogu, ukoliko nemate velike nepravilnosti i ne volite osećaj "maske na licu". Ovi puderi nemaju veliku pokrivnu moć čak ni sa nadogradnjom, tako da ako tragate za puderima veće pokrivne moći, probajte Aura Cover Me pudere o kojima sam već pisala (klik na link za recenziju).


Sastav:





Zapremina:
30ml

Cena:
oko 500din


*PR uzorak


Više informacija možete naći direktno na sajtu proizvođača: http://www.aura.co.rs/


Da li ste probali Aura Refresh Me pudere i kakvo je vaše iskustvo sa njima?

Da li preferirate pudere sa jačom pokrivnom moći ili pak birate blaže forumule sa slabijom pokrivnom moći u svakodnevnoj upotrebi?



Kiss,
Mrs Fox

Podeli:

18 коментара

  1. Meni ovi bolje odgovaraju od Cover Me pudera. Inace mi odgovara najsvijetlija nijansa, sto bi znacila da vi jos svijetlije zenice nemate svoju nijansu medju njima, sto je steta jer ih Cover Me puderi imaju.Svidja mi se sto mirisu cokoladno. :-))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nemamo mi svoju nijansu, to sam i napisala i baš mi je žao zbog toga. Puder kada nanesem mi baš prija zato što je lagan i takve pudere ja preferiram, ali izgledam kao da imam masku na licu pošto mi je i najsvetlija nijansa tamna na žalost. Meni se takođe ovi puderi mnogo više sviđaju od Cover Me, ne volim teške podloge, zato i žalim za nijansom, ali šta je tu je :)

      Избриши
  2. O ovim puderima sam citala sve najbolje. Moracu da probam ako nadjem pravu nijansu. Super recenzija!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pogledaj testere, trebalo bi da ih bude u svakom dm-u i Liliju. Nadam se da ćeš naći svoju nijansu :)

      Избриши
  3. Skoro sam videla Auru u jednom DM-u. Mislila sam da ih nema tamo uopšte. Ne koristim njihove pudere ali ih treba pohvaliti za odličan kvalitet sobzirom na dosta niske cene.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Aura je vež duže vreme prisutna u dm-u koliko ja znam. Imaju odličan kvalitet i pristupačne cene, jer su domaći brend i ne plaćamo uvoz, carinu i ostale namete. Kvalitet je jednak, jer ne možeš na milion načina napraviti ruž. Neki njihovi proizvodi nemaju HE zamenu :D

      Избриши
    2. Da skroz si u pravu. Čula sam da su i njihovi novi karmini super!

      Избриши
    3. Jesu, stvarno su fenomenalni. Pišem u sledećoj Aura recenziji o njima :)

      Избриши
  4. Uglavnom volim blažu formulu,mada i meni bi najsvetlija od ovih bila previše tamna :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Isto kao i meni, odlična formula, ali na žalost najsvetlija nijansa nije dovoljno svetla za nas bledokožce :)

      Избриши
  5. Uh, Aura stvarno izbacuje novitete brzinom munje. Meni je odličan Cover me, volim jače prekrivanje ali ponekad treba imati i neki lakši poput ovog.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, imaće još noviteta do kraja godine :)
      Stvarno se trude i svaki put me sve više oduševljavaju :)

      Избриши
  6. Odličan text! Nadam se da će biti i svetlijih nijansi pudera pošto nas ima dosta svetlih :)

    ОдговориИзбриши
  7. This article is really interesting & the photos are so great!
    Also the design of your whole blog is really pretty, girl! ♥
    I’m following you via gfc & look forward for your next post. You’re great – keep going!
    Adoorablee.blogspot.com ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hi Honey,
      Thanks for the kind words, your blog is awsome too. You have great photos and I like your fashion style! I'm following you as well ;)

      Избриши
  8. Ne znam da li se samo meni to desava sa aura refresh me puderom,ali meni on ostavlja fleke po licu. Lepo ga razmazem,ali i dalje na nekim delovima lica kao da ga i nisam stavila,ne znam zasto se to desava,a bas sam se obradovala kad sam ga kupila. :( Inace super su ti recenzije,volim da ih citam.<3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kakav tip kože imaš? Da li stavljaš dnevnu kremu pre nanošenja pudera? Jedino što mi pada na pamet je da ti koža na nekim suvljim mestima možda upije deo pudera, pošto je ovaj baš na vodenoj bazi, drugo objašnjenje za nestanje pudera mi ne pada na pamet. Verujem da nestaje sa delova lica, ali ne znam kako. Meni je baš lagan ovaj puder i jako je hidrantan, nisam primetila nestajanje tako da zaista ne znam. Nemam ni flekice po licu koje mogu da se dese ako ne razmažem dobro puder. Možda ti jednostavno ovaj puder po sastavu neodgovara i to se dešava, nismo svi isti. Žao mi je što si se razočarala, ali na žalost dešava nam se to svima. Hvala ti puno na komplimetima, veoma mi znače :) <3

      Избриши

© Foxy | All rights reserved.