beauty & lifestyle

23.4.14.

Hemel Multivitamin Anti Wrinkle Oil




Već više od dve decenije pristuna na tržištu, Hemel kozmetika predstavlja sinonom za kvalitetne domaće proizvode napravljene isključivo na prirodnoj bazi. Poreklom od pčelinjeg voska i lekovitog bilja, bez dodatih konzervansa, aditiva, boja i hemijskih komponenti, ova kozmetika godinama zauzima mesto na policama mnogih domova. Jedan od proizvoda iz širokog asortimana kuće Hemel je Multivitamisnko anirid ulje o kome ću vam danas pisati.


Kultura nege kože uljima datira još iz drevnog Egipta. Prenošena sa kolena na koleno opstala je do današnjih dana. Pored široke lepeze dostupnih proizvoda, mnoge žene baziraju svoju negu isključivo na uljima. Svesne blagodeti, ali i prokletsva hemijske idustrije, savremene žene biraju da koriste isključivo prirodne proizvode.

I ovoga puta vođena logikom miliona žena, a kao veliki zaljubljenik u koncept prirodne kozmetike, rešila sam da zarotiram svoju negu za čitavih 180 stepeni i probam Hemel, odnosno negu uljima.




Hemel Multivitamin Anti Wrinkle Oil - Multivitamisko antirid ulje

"Dejstvo:
Antirid multivitamin ulje je pažljivo odabrana kombinacija biljnih i etarskih ulja sa visokim procentom prirodnih vitamina, dok bogatstvo aktivnih supstanci šargarepe, avokada, nevena i soje znatno pojačavaju efekte proizvoda.
Preporučuje se za dubinsko čišćenje pora, dubokih prevoja i duplikatura, za negu i regeneraciju vrlo osetljivog predela dekoltea.
Antirid ulje izuzetno duboko prodire u kožu i napaja je. Efekti dejstva su brzi i trajni. Bore postaju manje vidljive.

Način upotrebe:
Nanosi se na vlažnu kožu, blagim utrljavanjem.

Dominantne biljke:
maslina, badem, šargarepa

(80ml)"

Svakog jutra i večeri na opranu kožu lica i dekoltea, nežnim pokretima nanosila sam ovo ulje. Ono što je u startu najbitnije da znate jeste da se ulja nanose na vlažnu kožu. Voda omogućava molekulima ulja da prodru u kožu. Na ovaj način izbegavate masan efekat na koži, odnosno nikakvo dejstvo i osećaj nauljenog tiganja. 




Miriše na prirodno!
Ovo ulje ima jak i oštar miris u kome dominira miris masline, a potom meda dok se u pozadini oseti miris šargarepe. Miris nije jak i nije neprijatan, a u potpunosti ćete ga osetiti tek nakon što doslovno pomirišete tupfer. Prilikom nanošenja na kožu, ovo ulje ostavlja prijatnu senzaciju, koža je glatka i mekana na dodir. Ukoliko se nanosi na vlažnu kozu, koža ga u potpunosti upija za dva do tri minuta. Ono što sam za ovo kratko vreme primetila, jeste da mi je ulje saniralo suve delove na licu. Iz ne znam kog razloga, na vrhu nosa i desnom obrazu mali delovi kože su mi bili suvi već neko vreme. Nije to bilo ništa spektakularno, ali nakon što nanesem puder suvi delovi su bili veoma vidljivi, te sam morala strogo da vodim računa. Ovo ulje mi je te suve delove za kratko vreme saniralo. Kao podlogu za šminku ga ipak ne preporučujem, te vam savetujem da ga nanosite uveče pred spavanje u danima kada se šminkate. O efektu smanjenja bora je izlišno da vam pričam, znate moj stav po tom pitanju, ali hajde ukratko da ga ponovim. Nijedan kozmetički proizvod ne može da izbriše bore, tako nešto ne postoji u teglici, već samo kod čika plastičnog hirurga. Ovo ne znači da pravilnom i blagovremenom negom, nakon 25. godine kada fiziološki proces starenja otpočinje, isti ne možemo da ublažimo i usporimo. Iz prethodno navedenih razloga su nam bitni antirid preparati. Pogrešno je mišljenje mnogih žena da treba da počnu da koriste ovaj vid kozmetike tek kada im bore postanu veoma vidljive - zapamtite, tada je već kasno! Otpočnite vašu borbu protiv bora na vreme!

Ovo ulje može biti jedno od vaših prvih oružja i jednistveni saveznik u borbi protiv starenja. Zašto? Zato što je prirodno, ne sadrži konzervanse, parabene, niti bilo šta hemijskog porekla. Kao takvo, idealno je za devojke i žene koje su tek napunile 25. godina. Idealno je i za starije od 25, za sve one koje koji su poklonici prirodne nege.




 “Priroda za sve ima rešenje, poklonite joj poverenje.”

Ja sam iskreno uživala u ovom ulju, uživala sam u prirodnom preparatu u potpunosti drugačijem od moje dosadašnje rutine. Promena ume veoma da prija!

Više informacija možete naći na  www.hemelco.com

Zapremina:
80ml

Cena:
2318din

Hemel proizvode možete kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama, u malo prodaji na Zelenom vencu, ili poručiti direktno putem telefona 035 200 200

*fotografije izvor www.hemelco.com

*Pr uzorak

Da li vas privlači nega uljima?

Volite li prirodne preparate?

Da li ste probali nešto iz Hemelovog asortimana?



Kiss,
Mrs Fox

Podeli:

16 коментара

  1. Godinama unazad koristim ulje za regeneraciju kose i toplo ga preporucujem! Krema za osetljivu kozu je takodje dobra, mada meni ne prija uvek, ali jednom nedeljno je nanesem posle dubinskog ciscenja koze. Sve u svemu Hemelom sam prezadovoljna :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pogledaću ulje za regeneraciju kose, zvuči interesantno. Njihovi proizvodi su zaista neverovatni kad je kvalitet u pitanju. Sada za Uskrs sam iskopala kod mojih kremu za nokte, ima sasvim malo na rubovima, nije se pokvarila, užegla ili slično, a pakovanje je staro minimum 10 godina :)

      Избриши
    2. Ma prosto su savrseni! Koristim i kremu za kozu-namestaj, koznu galanteriju, cipele. patike. tasne :D Moze se koristiti u nedogled i neodoljivo mirise ^_^

      Избриши
    3. Meni je mama rekla da im krema za kožu odlična, posebno za jakne. Meni je miris neodoljiv, jer volim miris meda :)

      Избриши
  2. Ovo mi se dopada kako zvuci, imam vec 3 ulja od drugih proizvodjaca, i ovo me privlaci, jer me ulja uglavnom asociraju na opustanje, beauty salone i masaze, temeljna recenzija kao i uvek :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ti i ja imamo iste asocijacije kada su ulja u pitanju. Nas dve smo pravi hedonisti :*

      Избриши
  3. Recenzija je odlicna,a sto se tice samog ulja,volela bih da ga isprobam,cak mi je i cena ok uzimajuci u obzir zapreminu i kategoriju proizvoda. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno Leno :*
      Ovo je maksimalna cena, tako su mi rekli, mada sve uvek zavisi od marže, što bi u ovom slučaju značilo da može biti manja samo. Sa obzorom da je u pitanju ulje koje se sporo troši, potpuno prirodan preparat, cena jeste prihvatljiva :)

      Избриши
  4. Volim ulja, volim Hemel :)) Krema za pete (koja sluzi za zanoktice, opekotine i zimsku negu usana..bar kod mene) je obavezna, sampon mi je bio dobar ali minijaturan a ovo ulje cu sigurno probati..plus volim te prirodne mirise :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Miris je fenomenalan, a oni imaju posebno kreme za zanoktice, ruke i nisu puno oko 300-400din mislim da koštaju. Imam kremu za pete i oduševljena sam, a imam i kremu za ruke pa ću baš da ti uporedim da vidimo razliku :)

      Избриши
  5. Some Hemel products are great , but some of the I just don't like a lot. Nice review

    ОдговориИзбриши
  6. Počela sam sve više koristiti ulja, ne da me privlači nego idem odmah pitati da li šalju u Hrvatsku :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Polako, biće još recenzija :D
      Mislim da šalju za Hrvatsku, ali mogu da proverim za svaki slučaj :)

      Избриши
  7. Uh, na spisku mi je - baš me privlači - idealno i za usputnu masažu lica kako bi lepo upilo a dupli efekat verujem da ne izostaje!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja nikada ne pričam o otklanjanju bora, čak i kad je proizvod tome namenjen, mislim izlišno je svo znamo da je to nemoguće. Moguće da ublažimo nastanak istih, zato treba da se trudimo. Koža jako lepo podnosi ovo ulje, ja ga svrstavam u moje hedonističke rituale :)

      Избриши

© Foxy | All rights reserved.