beauty & lifestyle

21.4.14.

REVLON Professional - UniqOne Conditioning Shampoo




Nakon UniqOne tretmana koji je napravio revoluciju među profesionalnim proizvodima za negu kose, kako na globalnom tržištu, tako i na tržištu Srbije, stiže i kondicioner i šampon u jednom proizvodu - UniqOne Conditioning Shampoo.


Zahtevi koje je današnje društvo postavilo savremenoj ženi su ogromni. Ona u isto vreme mora da bude domaćica, supruga, majka, prijateljica, stručnjak u svojoj oblasti. Vremena je sve manje, obaveze se gomilaju, nekada jednostavno jedva čekamo da položimo glavu na jastuk i zaspimo, a onda nam kroz istu prođe misao - "O ne, moram da operem kosu"! 




Scenario vam zvuči poznato? I vi ste jedna od žena koja žonglira između obaveza poput majstora na trapezu? Nakon što zadovoljite potrebe vama dragih osoba stavljajući ih ispred svojih, koliko vam vremena zaista ostaje za sebe? Da, nehajno ću vezati kosu u punđu ili ću staviti malo gela i obući tu novu bluzu nadajući se da kosu niko baš neće gledati, samo do sutra. Ili ste možda našli vremena za sebe i rešili da svoj izgled konačno dovedete u formu, te usled napornih treninga kosu mora da perete svaki dan? Pitanje ostaje isto, šta sa kosom? 




Kosa je ono prvo što nam na nekoj ženi privuče pažnju. Ukoliko je lepa i negovana ona odiše otmenošću, mladošću i svežinom, šaljući pozitivnu informaciju o svojoj "vlasnici". Do negovane i lepe kose nije lako doći, posebno kada nam je vreme za negu ograničeno ili kada ga uopšte nemamo. Osluškujući naše potrebe, Revlon Professonal stvorio je UniqOne Conditioning Shampoo.

10 u 1!

UniqOne Conditioning Shampoo pruža ženi ono što joj je najpotrebnije i to za tako kratko vreme - tek toliko koliko joj je potrebno da opere kosu. 

UniqOne Conditioning Shampoo u sadejstvu sa već popularnim i uspešnim UniqOne tretmanom ima 10 dokazanih efekata:

1. Nežno pere kosu i kožu glave

2. Štiti i hidrira kosu i kožu glave

3. Čini kosu svilenkastom i glatkom, a u saradnji sa UniqOne tretmanom efekti se pojačavaju 

4. Ne otežava kosu

5. Pojačava sjaj kose, a UniqOne tretman dodatno pojačava ovaj efekat

6. U kombinaciji sa UniqOne tretmanom, kontroliše frizz efekat

7. Olakšava oblikovanje kose

8. Jača kosu

9. Smanjuje krtost kose

10. U kombinaciji sa UniqOne tretmanom sprečava pojavu ispucalih krajeva


Karakteristike UniqOne Conditioning Shampoo:

- 2/3 šampon - 1/3 kondicioner

- Pere sa penom stvarajući izuzetan osećaj čistoće

- Ima kremasto-penastu teksturu koja omogučava lako ispiranje

- Ima sastav koji štiti kožu glave

- Univerzalan je i može se koristiti za sve tipove kose

- Zbog svog sastava pogodan je za čestu-svakodnevnu upotrebu

- Izvanredno se dopunjuje sa UniqOne tretmanom

- Ne sadrži sulfate (Sodium Lauryl Sulfate - SLS) koji su uobičajeni sastojak šampona, a koji mogu uzrokovati dehidrataciju, iritaciju i perutanje kože glave i svrab

Pakovanje šampona je ergonomsko i sadrži ćitavih 300ml, što predstavlja krajnje pametnu i ekonomičnu kupovinu!




Samo  UniqOne šampon i tretman dovoljni su da vam kosa izgleda negovano i sjajno! Samo dva preparata! Amin! 

Ako niste obratili pažnju na poslednju stavku, da ponovim: šampon ne sadrži SLS, te i osobe sa osetljivim temenom poput mene mogu da ga koriste. Revlon Professional je mislio na sve, ali mene ova stavka posebno raduje! 




Bez lažne skomnosti, priznaću vam da od ovog dua puno očekujem. Imam i ja svoje "dane" kada, ma koliko htela, želela i volela da uprkos svemu odvojim vreme i posvetim svojoj opsesiji u negovanju kose, ja to vreme prosto nemam. Već odavno znate da maske za kosu sortiram u dve kategorije, za dubinsku negu i ishranu kose primerene hedonističkim ritualima i one dobro je za poneti - deluje odmah! Ovaj duo predstavlja san snova svake žene, a više o samom proizvodu i efektu saznaćete na ovim virtuelnim stranicama - uskoro!

Verujem da će REVLON Professional - UniqOne Conditioning Shampoo brzo naći svoje mesto na policama ljubiteljki čuvenog "U1 tretmana".

Ovim putem se zahvaljujem generalnom uvozniku na pozivu i prilici da prisustvujem i bolje se upoznam sa novim proizvodom iz Revlon Professional UniqOne.


Kako vam se čini ovaj duo?

*izvor naslovne forografije uvoznik za Revlon Professional



Kiss,
Mrs Fox

Podeli:

20 коментара

  1. Volim Revlon :), mene do sada nije razocarao, Uniq One nisam jos uvek probala, sampon me je zaintrigirao, a videla sam da ima u prodaji i leave in krema u tubi. Sta drugo da kazem neko da ide na wl :D :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je Revlonov kolor šampon bila prva boja za kosu u životu, bila je prelepa, nikada neću zaboraviti. Tada su se pakovale u kutije sa slikom i prodavale u Čumićevom sokačetu :)
      Gledala sam danas u dm-u i nisam videla ovaj šampon na policama, a htela sam da napišem cenu. Svakako pakovanje je baš veliko 300ml, a verujem da će se i po ceni isplatiti kao i U1 koji se sporo troši :)

      Избриши
    2. Nikako da kupim Uniq 1, prosli put sam odlucila da uzmem Equave i prija mi bas, u DM-u sam videla tu leave in kremu, bas me cudi da i nju nisu prezentovali, bacicu pogled sutra u Lilly-u da li su dobili sampon :)

      Избриши
    3. Ja danas u dm-u nisam videla šampon. A za tebe pošto znam da koristiš isti Equave kao ja, mogu ti sigurno reći da će ti i U1 biti fenomenalan. Ko voli Revlon i kome prija prija, nekome prosto ne prija. Mnogo mi je devojaka reklo za Equave da im ne odgovara, a meni je zeleni najbolji, a ljubičasti mi je dok sam bila plava bio zakon :)

      Избриши
  2. Kako si sve to lepo napisala. :)
    Divno je što nema sulfate. Ako nije stravično skup definitivno ću ga isprobati. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U1 tretman je oko 1500 din, iskreno ne verujem da će i šampon biti skuplji. Jako je koncentrovan, a pakovanje 300ml i mislim da će baš dugo da mi traje. Na kraju sve zavisi, ako se pokaže da mi zaista ništa drugo ne treba osim ova dva preparata isplati se u svakom smislu, jer dok kupiš šampon, pakovanja (u množini), silikonske kapi, ampule...Videćemo :* :)

      Избриши
  3. Sve pohvale U1 ali meni je i dalje neprevazidjen dvofazni zeleni sprej :)) Bas me zanima kako ce se ovo cudo pokazati

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Potrudiću se da napišem recenziju što pre, ali ipak mi treba malo vremena da steknem utisak, neću da donosim zaključak na prečac. Znaš ti mene, ja sve u sitna crevca :D

      Избриши
  4. Kako kod vas uvijek sve dođe prije :P Imala sam Unique1 i sad jedva čekam i ovaj novitet. Jedva ali stvarno jedva čekam recenziju!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veruj mi da mnoge stvari koje ja vidim kod vas do nas ni ne stignu. Recimo, zadnje sam tražila Esence četkice jer su bile preslatke i odgovor je bio da ih nisu ni uvezli. Ne trebaju mi, ali sam ih spazila na blogovima i poželela da vidim uživo i pored sumnje u kvalitet (pusto žensko). Doćiće Revlon uskoro i kod vas, ne brini :*

      Избриши
  5. Znam da prva verzija onog balzam/sampona nesto nije valjala,ali ovaj cu svakako probati. Must have. Lijo tvoj tekst odlican kao i uvek. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala tu verziju pa ne mogu da uporedim, ne mogu da te lažem.
      Hvala ti na pohvali, mnogo znači, greje srce :*

      Избриши
  6. Jao kako mi se sviđa uvod, totalno sam se prepoznala ;-) samo mi fali još par ruku i da se kloniram :-D
    Poslednjih 6 meseci sam brigu o svojoj kosi prepustila profesionalcima, sada idem na feniranje jednom nedeljno (nekada je to bilo 2 x nedeljno, tj na 3-4 dana). Neću ovde da reklamiram koje proizvode tamo koriste ;-)
    Verujem da su ovi proffesional proizvodi namenjeni frizerskim salonima mnogo bolji od "običnih" ;-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svima nama treba više vremena, ali mama sa malom decom posebno.
      Kosu sam ranije dok sam bila mlada i zelena jedno 8 meseci fenirala 2x nedeljno kod frizera. Naravno, osim pakovanja koje bi na kosi bilo 2 minuta, kosu nisam štitila ni jednim drugim preparatom. Kosa mi je bila divna nakon feniranja, ali bez feniranja je bila spaljena kao slama. Savetujem ti svakako da koristiš bilo koji preparat za zaštitu od toplote obavezno, ali ovo ti najiskrenije kažem. Ne sumljam da je tvoj frizer dobar, ali za svaki slučaj. Ovi preparati se nalaze u malo prodaji :)

      Избриши
  7. Imam za sada samo onaj sprej i super mi je.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Šampon je nešto novo na tržištu. Ako voliš U1 sprej tretman, verujem da bi te ova kombinacija oduševila :)

      Избриши
  8. I love your Blog
    Would you like us to follow each other ?
    if yes, just follow me and let me know so i can follow you back

    www.shaunasharp.com

    ОдговориИзбриши
  9. Volim ovu prskalicu i uvek joj se rado vraćam ali šampon još nisam probala a vidim da je i pakovanje promenjeno, svakako mi se ovo više sviđa od one tube :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pasili, ovo je potpuno novi proizvod, nije promenjeno pakovanje :)

      Избриши

© Foxy | All rights reserved.