beauty & lifestyle

18.1.14.

OPI - It's Frosty Outside




It's Frosty Outside (HL E20), deo je Mariah Carey Holiday 2013 kolekcije, druge po redu reallizovane sa poznatom pevačicom. Ovo je moj treći liquid sand lak iz ove kolekcije, pored već predstavljenih Make Him Mine i Baby Please Come Home.

Kada sam kupovala zamišljala sam Beograd pod snegom, savršenu zimsku idilu uz koju bi se ovaj lak još savršenije uklopio. Na našu sreću, ovaj lak vam predstavljam u mnogo toplijoj atmosferi. Kako nisam luda za snegom, "ledeni" noktići će biti sasvim dovoljni.

Ovo je drugi lak u mojoj opiholičarskoj karijeri za koji želim back up. Na bočici su jasno vidljivi znaci da je mazan i to u ovako kratkom vremenskom periodu,  što mnogo govori o ovom laku. Na samom sajmu ga nisam kupila, jer sam mislila da je sličan Bond girls Solitaire, ali ako se dvoumite u startu da vam kažem da ova dva laka nemaju veze jedan sa drugim. Solitaire je bukvalno "beo", dok je It's Forsty Outside "srebrni". Naravno, ovi lakovi su mnogo više od ovog "šturog" opisa.


Na dnevnoj svetlosti i bez blica:






Na veštačkoj svetlosti sa blicem, na dugim noktima:





Slika sa blicem na kratkim notima (slikano ranije):





Iskreno, meni se više sviđa kako ovaj lak stoji na kratkim noktima, nego na dugim, barem na slici. Uživo je verujte mi podjednako lep.

It's Frosty Outside je metalik srebrni liguid sand (tečni pesak). Osnova ovog laka je svetlo metalik srebrna, a lak u sebi sadrži mnoštvo krupnih kristala. Nijedan od njegovih prethodnika iz ove serije, ne sadrži tu količinu krupnih sjajnih metalik-srebrnih kristala, te zato je poželjno dobro promućkati bočicu pre upotrebe. Kristali su izuzetnog sjaja, čak i na dnevnoj svetlosti se ludo sijaju. Prava praznična i večernja boja, mada verujem da ima ljubitelja poput mene, koji ovakve nijanse nose svakodnevno bez problema. Mene ovaj lak asocira na disko kuglu doslovno, te je kao takav idealan za večernje izlaske. Zadovoljava sve ukuse, naravno u zavisnosti od toga sa čim se kombinuje. Moje mišljenje je da uz ovaj lak ne nosi više od jednog prstena ili narukvice, kao i da bi nakit trebalo da bude srebrni ili kontrasno crni kamen u vidu bižuterije, ali naravno ukusi su različiti. 





Formula nešto ređa u odnosu na druga dva laka iz ove serije, tako da ja na slikama nosim tri sloja. Puna prekrivenost se dostiže već nakon drugog sloja, ali je sa tri sloja ovaj lak ipak najlepši. Suši nešto duže, u proseku 15-20 minuta u zavisnosti od toga da li nostite bazu ili ne. Ja uglavom slušam OPI, te uz liquid sand formule ne nosim nadlak, a i retki su oni sendići koji ga zahtevaju. Trajanje je super savršeno 5-6 dana i tu mu dajem ocenu 10 za trajnost! Sidanje je nešto teže nego kod ostalih ls formula, što je i očekivano sa obzirom na krupne kristale koje u sebi sadrži. Definitivni favorit ove predivne serije, koja će dobiti još članova sudeći po svemu :)

Kako vam se dopada It's Frosty Otside?

Koji lak je vaš favorit iz Mariah Carey Holiday 2013 kolekcije, koji bi ste meni preporučili?



Kiss,
Mrs Fox

Podeli:

24 коментара

  1. Tebi tako lepo stoje ovi šljokičavi... :)
    Mnogo su mi lepi lakovi tog tipa, ali ih na sebi ne podnosim. :/ :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti draga :*
      Ja obožam šljokicave lakove, posebno sendiće. Nokti su sa njima malo jači i brže se suše, zato ih još više volim :*

      Избриши
  2. super izgleda samo sto ne znam koliko je lako/tesko skinuti ga. Volim ovakve lakove ali me skidanje istih izludjuje :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam napisala kako se skida, hvala ti što si primetila sada ću da dodam. Skidanje teško kao i kod većine sendića. Ja natopim vatu, stavim na sve nokte po tuferče i sačekam tri minuta, potom skinem. Na taj način se mnogo lakše skine, samo od sebe skoro :)

      Избриши
    2. Tako i ja sa tuferima jer inače treba grebati, pa ima šljokica svugdje.

      Избриши
    3. Ajde što ima šljokica svugde, nego što se meni čini da grebanjem oštetim nokat, pa mi posle puca. Jedina delotvorna varijanta je natopiti vatu i držati na noktu. Mada, ja sam primetila da skidači laka sa acetonom, ja koristim obično one bez, rade posao mnogo bolje od ovih bez, pa treba imati i tu varijantu pri ruci :)

      Избриши
  3. Bas je lep! Samo ne znam da li je za svaki dan, ali mi zato deluje presavrseno za svecane prilike! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Upravu si, više je za svečane prilike, ali ja toliko volim lakove da ga bez problema nosim svaki dan :)

      Избриши
  4. Divan lak, lepsi je na kratkim noktima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je lepši na kratkim noktima za nijansu, ali sam se ja uželela dugih, pa mi se ne krate :)

      Избриши
  5. Kako je mocan ovaj lak, cime ga skidas?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Natopim vaticu acetonom, stavim na svaki nokat i ostavim da malo odstoji. Posle 2-3 minuta lak se skida kao i svaki drugi. Nadam se da sam ti pomogla :)

      Избриши
  6. Kako ja volim ovakve lakove ! Moji me zezaju da su preblještavi, ali ja si ne mogu pomoći...volim blještavilo :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja volim blještavo, obožam i da, takođe, ne mogu si pomoći :)))

      Избриши
  7. Divan je. Slažem se da ovakvi lakovi mnogo lepše izgledaju na kratkim noktima

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lepše stoji na kratkim noktima, iskreno. I ovo nisu mnogo kraći nokti, slikano je pre dve nedelje otprilike, ali i ta mala razlika je vidljiva. Ja mažem sve što volim :)))

      Избриши
  8. Joj savrsen je, posedujem Solitaire, a bogami sad kad vidim ovaj, mozda i njega uvrstim u kolekciju :) Ledena kraljica u obliku laka! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Razlikuje se od Solitaire i to dosta, imam i Solitaire. It's Frosty Outside je srebrna boja, sa krupnim metalik srebrnim česticama, dok je Solitaire beli teksturac da sitnim šajmerom. Iskreno, nadala sam se nekom snežnom danu i eto snežnog dana, idealnog za ovaj lak :)

      Избриши

© Foxy | All rights reserved.