beauty & lifestyle

19.9.16.

MAC Pro Longwear tečni korektor




MAC Pro Longwear tečni korektor, još jedan je od proizvoda iz MAC asortimana bez koga apsolutno ne mogu. Koristim ga svakog dana, prilikom svakog šminkanja i mogu slobodno da kažem da je najbolji korektor koji sam u životu probala. Toliko je dobar, da šminkanje više ne bih mogla da zamislim bez njega. 

Znate već, pisala sam, ne kruže glasine o pojedinim proizvodima bez razloga. O MAC Pro Longwear korektoru čitala sam sve najbolje i kupila sam ga bez puno razmišljanja. Nisam se pokajala ni sekund, korektor je čisto savršenstvo. 

Korektor nam dolazi u staklenoj bočici, hermetički zatvorenoj sa plastičnom crnom pumpicom. Sistem je odličan za čuvanje, pošto vazduh ne može da dođe do proizvoda, nema ni procesa oksidacije. Korektor ne menja boju, ne tamni što mi se veoma često dešavalo sa korektorima sa aplikatorom. Imam zamerku samo na pumpicu, sa njom morate biti veoma pažljivi. Ukoliko istisnete punu dozu možete da namažete celo lice, nezgodno je veoma kada žurimo, te mi se više puta dešavalo da poštenu količinu korektora bacim. Neophodno je izvežbati se, te istisnuti blago iz pumpice, količinu veličine manjeg zrna graška, koja je dovoljna za šminkanje.




Pokrivna moć ovog korektora je srednja do potpune i može se fino nadogarditi i dozirati. Najlakše ga apliciram beauty blenderom, ali je moguće fino utapkati korektor na željeno mesto i prstima. Ono što je bitno da znate jeste, da je neophodno da budete brze pošto se korektor brzo suši. Za manje od minuta je sasvim suv, postojan i doslovno ne mrda sa lica. MAC tvrdi da je postojanost do 15h, kao i da je korektor vodootporan, a ja se slažem sa proizvođačem i garantujem da je tvrdnja u potpunosti tačna! Ne uvlači se u bore oko očiju, ne ističe ih dotatno, kao ni pore na pojedinim delovima lica. Prekriva savršeno podočnjake i sitnije nepravilnosti, bubuljice, crvenilo na koži do savršenstva. Završnica mu je polu mat, a ja ga dodatno fixiram sa MAC Studio Fix kamenim puderom kada zaista želim 100% prekrivenost. U prevodu, ovim trikom se služim kada mrtva umorna sa podočnjacima do kolena, želim da izgledam sveže i odmorno, i verujte mi, odlično mi ide! Ukoliko imate problem sa tamnim podočnjacima MAC Pro Longwear tečni korektor je proizvod iz snova za vas!  

MAC Pro Longwear tečni korektor je dermatološki i oftamološki testiran, nekomedogen je, ne sadrži parfem i pogodan je za sve tipove kože.





Moja nijansa je naravno najsvetlija NC 15 i savršeno se slaže sa MAC Pro Longwear tečnim puderom o kome sam pisala (klik na naziv do recenzije). Nijansa NC 15 savršeno se uklapa s mojim neutralnim podtonom, iako nije sasvim neutralna, već mrvicu žućkasta, za razliku od NW 15 koja je blago rozikasta. Nije loše napomenuti ponovo da kod MAC-a, NC znači natural cold i preporučuje se osobama hladnog podtona, dok NW znači natural warm i preporučuje se osobama toplog podtona. Mi neutralci, možemo da biramo ono što nam lepše stoji. ;) 
Na raspolaganju vam je osam NC i osam NW nijansi, kako bi svaka žena mogla da pronađe pravu nijansu za sebe.


Sastav:




Zapremina:
9ml


Cena:
oko 2500din


Da li ste probale MAC Pro Longwear korektor i kakvo je vaše iskustvo?

Koji je vaš omiljeni korektor?



Kiss,
Mrs Foxy

Podeli:

7 коментара

  1. Poslusala sam tvoju preporuku od prosle godine i kupila ga i odusevljena sam!!! Hvala na preporuci, iskreno!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Koliko ti dugo traje, je li isplativ? Koristila sam neki Lorealov poslednji koji uzas.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Traje jako dugo, barem meni pošto ga koristim samo ispod podočnjaka i evnetualno na neku bubuljicu ukoliko se pojavi, ili crvenilo. Oko godinu dana meni svi korektori traju. Nema šanse da ih potrošim za 6 meseci koliko im je rok trajanja, pa mi se MAC baš sviđa pošto ne oksidira. :)

      Избриши
  3. Imam tamne podočnjake. Kako da nanesem kotektor? Ispod ili preko tečnog pudera?

    ОдговориИзбриши

© Foxy | All rights reserved.