beauty & lifestyle

11.4.14.

Aura Explicit Nourishing hair mask


* www.aura.co.rs/


Verovatno već znate,  obožavam maske za kosu. Volim da isprobavam, eksperimentišem nezavisno od brenda. Kod mene možete naći recenzije i profesionalnih i drogerijskih brendova. Ono što je svim tim maskama zajedničko jeste da su odlične u svom rangu, da imaju savršen odnos cene i kvaliteta i da pre svega zaista neguju kosu. Ovoga puta vam pišem o maski drogerijskog ranga domaćeg proizvođača Aura.

Aura Explicit Nourishing hair mask je hranljiva maska za kosu sa arganovim, bademovim i maslinovim uljem. Namenjena je kao petominutni tretman za revitalizaciju slabe, oštećene i hemijski tretirane kose. U svom sastavu sadrži dragocena esencijalna ulja argana, badema i masline, čija su blagotvorna dejstva na kosu već vekovima poznata. Ulje marokanskog drveta argana, bogato je karotenom i vitaminom E, koji predstavlja jedan od najvažnijih prirodnih antioksidanasa.




"Uputstvo za upotrebu:


U zavisnosti od dužine kose naneti potrebnu količinu hranljive maske na opranu i još uvek mokru kosu. Ostaviti da deluje do 5 min, zatim temeljno isprati."



Masku sam koristila kontinuirano četiri nedelje. Nanosila sam je na mokru kosu nakon šamponiranja. Prvo što mi se dopalo je miris maske. Znate da ja ne padam na mirise, ali ova ulja sadrže nešto što se mom čulu mirisa zaista sviđa. Sama formula je srednje do guste konzistencije i veoma je koncentrovana. Na prvo mazanje osetićete prisustvo ulja pod prstima. Ravnomerno se raspoređuje duž cele kose i nije potrebna velika količina, barem meni. Uzmite ovo sa rezervom, jer sve naravno zavisi i od dužine i stanja kose. Moja kosa je zdrava i jaka, ali je hemijski tretirana, jer svaki mesec farbam celu dužinu kose. Znam da to ne valja i da bi trebalo da farbam samo izrastak, ali nema mi pomoći - zato su tu maske. Masku sam držala prvo po navici duže od pet minuta. Naravno ne mogu da vas lažem i da kažem da sam se strogo pridržavala uputstva, kada nisam. Volim da držim masku duže i kada znam da ne treba. Šta ću, to mi je slabost. Onda sam rešila da istestiram proizvod i držim masku samo 5 minuta i to onako, bogobojažljivo (stare navike su čudo). I čik pogodite, rezultat je apsolutno isti, držala je 5 minuta ili 20 minuta! Zaprepastila sam se, ali zaista. Pored ove maske u šaržeru imam samo jednu masku "moram da oprem kosu, a imam samo 15 minuta za sve", odnosno maske koje nazivam prva pomoć kada nemam vremena za hedonističke rituale i moram da izgledam čisto i negovano. Ova maska je jedna od takvih, barem što se mene tiče, tako da je slobodno možete držati samo pet minuta kako proizvođač savetuje.

Verujem da vas najviše zanima efekat. Nakon ispiranja, kosa je sjajna, mekana, lako se češlja i oblikuje. Nemam antene na glavi i kosa mi ne leti na sve strane. Najnormalnije je osušim kao i ranije, a kosa izgleda sveže, negovano, prirodno i čisto. Ne znam koliko oporavlja kosu, jer ponavljam, kosa mi nije oštećena, ali znam da farbanu kosu sasvim solidno neguje. Ne iritira teme, što je meni posebno važno, tako da je to još jedna od stavki koju bih posebno napomenula.




Ponovo, kod Aure imamo savršen balans cene i kvaliteta, te ovu masku možete kupiti po ceni od 352din.

Zapremina:
250ml

Dakle, ukoliko ste u potrazi za maskom za kosu drogerijskog ranga, namenjenoj svakodnevnoj nezi i ishrani kose, ja vam toplo preporučujem Explicit Nourishing hair mask.

Više informacija na: www.aura.co.rs/

*Pr uzorak

Da li ste probali Aura masku za kosu?

Koja maska za kosu drogerijskog ranga je vaš favorit?



Kiss,
Mrs Fox

Podeli:

12 коментара

  1. Uuu... Ovo je nešto što moram probati sad, odmah! Znaš li ima li u Liliju ili Dm-u? Nisam je viđala do sada. Ja nemam omiljenu masku osim onih kesica Swiss o par, ali ih ne kupujem, nisu baš isplative. Trenutno imam poprilične zalihe maski, no nema veze, ovo vredi isprobati. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da sam je videla u dm-u, mada trebalo bi da bude i u Lilliju. Ja jednako koristim i profesionalne i drogerijske maske, razlika naravno postoji, ali suština mi je bitna, a to je da neguju kosu. Ova maska je odlična varijanta za svaki dan, posebno zati što baš brzo deluje :)

      Избриши
  2. Videla sam je na Aura stranici, ali nekako nikada nije dolazila na red. Ionako mi treba neka nova maska, pa bih mogla da je probam. Drago mi je da ti odgovara, a još draže da ne iritira teme. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne iritira teme to podpisujem :D
      Odlična je maska za svaki dan, lepo neguje i održava kosu, ne slepljuje tako da mislim da bi ti odgovarala :*

      Избриши
  3. Eto, nisam ni znala da Aura ima maske za kosu. Nekako kad kažeš Aura, prvo pomislim na šminku. Takođe držim maske duže nego što uputstvo kaže (i na kosi i na licu) i baš mi nikada nije palo napamet da ih držim kraće i proverim efekat :D. Zanimljivo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam štreber, moram da utvrdim gradivo :D Zelim da znam o cemu pišem, pa poslušam savet proizvođača. Sa većinom maski je efekat bolji kad se drži duže, ali sa ovom nema razlike, jednako je efikasna držala je 5 ili 20 minuta :)

      Избриши
  4. Yep, ovo ide u korpu u narednom shopping spree - u :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Shopping spree hehe, rečnik nepoznatih izraza :D Maskica je dušu dala za svaki dan :)

      Избриши
  5. Zvuči stvarno super. Ja koristim maske umjesto balzama, ne znam da li je to ok, ali primjetila sam da mi obični balzami nisu dovoljni. Voljela bih jednom probati i Aurinu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja koristim maske mesto balzama isto i to godinama, balzami su mi preslabi, te ih i ne kupujem. Poslaću ti ja jedan paketić made from Serbia po nekom, čim prvi bude išao za Zagreb ( detaljnije u pp) :*

      Избриши
  6. Kupila sam pre neki dan. Divan miris. i kosa je mekana.. Za sada mi se svidja :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti odgovara. Meni je miris divan, baš me je osvojio i kosa je mekana taman koliko treba :)

      Избриши

© Foxy | All rights reserved.