beauty & lifestyle

21.3.14.

W7 - Purple Paradise




W7 (Warpaint Cosmetis), brend je britanskog proizvođača koji za teritoriju Srbije uvozi firma  Glam d.o.o.  Jedna od specijalnosti brenda W7 je pravljenje tzv. dupea, odnosno kopija poznatih brendova. Danas vam predstavljam njihovu kopiju nijednog drugog do brenda OPI! Kopija ili original, pitanje je sad?







Ovo su slike laka na dnevnom, večernjem svetlu, sa i bez blica. Boja kraljevski ljubičasta i zaista impresivna, dok završnica ostavlja visoki sjaj. Forumula je ređa ali su dva sloja sasvim dovoljna za punu pokrivenost. Ono što ovom laku zameram, jeste što užasno smrdi i to na tešku hemiju. Doslovno sam morala da otvorim prozor dok sam ga mazala da mi ne bi pozlilo. Nisam se ja razmazila sa OPI-jem, njuškala sam ja i Auru i Flormar i Classic lakove nakon ovog iskustva da podsetim svoje čulo mirisa na "obične" lakove i verujte mi W7 ima jak hemiski miris - ne preterujem! Bočica je indentična OPI lakovima, samo je sama plastika na čepu daleko lošijeg "plastičnog" kvaliteta. Četkica mu je, pa da kažem, široka, ali svakako je bleda kopija OPI-ja što na sledećoj slici možete i videti:




Naravno OPI ima svoju jedinstvenu, savršenu, široku četkicu, koja je duplo duža i šira u odnosu na W7 sa kvalitetnijim vlaknima. Postojanost W7 je tragična, već sutradan sam na rubovima noktiju videla poznate bele linije, iako sam kao podlogu nosila OPI Start to Finish 3in1 formulu.

Militraža:

Ista kao kod OPI lakova - 15ml

Cena:

600din 


Original ili kopija?

Original svakako, posebno što znamo da kod uvoznika No 2 za OPI, isti možete nabaviti po ceni od 700din ili pak kod uvoznika No 1 u "sajamskoj korpici" po ceni od 500din. 

W7 lak za nokte me je oduševio jedino bojom i sjajem, ali sa druge strane razočarao nesnosno jakim smradom i užasnom postojanošću od samo jednog dana. Što se mene tiče, kopija je kopija, a ja ne volim kopije i sada sam se još jednom podsetila zašto. Kopije uvek poredimo sa originalima i onda nam se čine i lošijima nego što zaista jesu. Kada na sve ovo dodamo cenu od 600din za nešto što toliko realno ne vredi, sve je jasno. Mene ovaj lak podseća na odnos originalnih AJ cegera i onih nosanih od kineza :D 

I da, nije me OPI platio da napišem ovakvu recenzuju! Ova recenzija je moje mišljenje o datom proizvodu koji sam dobila od Studija 22, dakle ovo je PR uzorak. I bilo mi je zadovoljstvo porediti OPI i W7 :)

*PR uzorak



Kiss,
Mrs Fox

Podeli:

22 коментара

  1. Što te volim tako bez dlake na jeziku. :)
    AJ cegeri hahahahahah... ♥

    A inače, za te pare bi lak mogao i duže da traje, jer obični GR izguraju po 3-4 dana bez problema za 100 dindži. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, šta ću takva sam :D :*

      Meni su se sutradan pojavile bele linije na ivici nokta, baš sam se iznenadila. I meni su GR trajali duže. Mada, sve to zavisi od formule, možda je ova slabija.

      A AJ tašne su institucija :D :*

      Избриши
  2. Sjajno pa si bila u potpunosti objektivna! :) Lepa je nijansa, to moram priznati. :) I ja ne podnosim kada lakovi smrde. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Trudim se da budem objektivna maksimalno. Nijansa je divna zaista, ali smrdi što moj muž kaže kao farba za stolariju. Njuškali smo oboje, nije čovek hteo da veruje da tako smrdi, muškarci :D

      Избриши
  3. šteta, mene je i sam naslov razveselio jer u hrvatskoj ovog branda, na žalost, još nemamo
    imaju par genijalnih nijansi koje si želim ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam čula da imaju dobre palete senki za oči, ne znam jer lično nisam probala. Na netu su im lakovi slabija tačka, ali se dobro prodaju jer su u Britaniji 3x jeftiniji od OPI, ali u Srbiji to nije slučaj :)

      Избриши
  4. O ovoj temi često razmišljam, ali nekad je bolje odvojiti sumu kojom si priuštiš dobar proizvod bez propratnih efekata (u ovom slučaju- smrada). Boja je fenomenalna, al' džabe sve ako traje 1 dan. Zamišljam sebe i ''zgrecani'' lak nakon pranja sudova :D haha

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stvarno smrdi, što sam malo pre pisala moj muž mi nije verovao, mislio je da sam preterala. Dala sam mu da njušne sve od reda i kad je muško na kraju dalo asocijaciju da se oseća na lak za stolariju - dakle stvarni smrdi. Meni lak mora da izdrži pranje sudova i to tri dana inače ne vredi ništa :D

      Избриши
  5. steta,super boja...sto se tice smrada to mi ne smeta, ali ako nesto ne volim je kratka postojanost kod nekog laka...ok,ne ocekujem nedelju dana, da se razumemo (narocito ne uz redovne kucne poslove koje obavljamo sve mi bez kucne pomocnice) ali bar 3 dana.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Boja je fenomenalna, ali mene smrad jako guši i smeta mi. I ja očekujem dužu postojanost, sama čistim kuću i ne stidim se toga, ali takođe zato nemam ni vremena da mackam nokte svaki dan. Iz svih navedenih razloga postojanost mi je jako bitna, a ovde sam sutradan videla belu liniju. Nisam očekivala tako nešto, ipak im cena nije mala. Ali, evo dokaza da cena nije garancija kvaliteta, ali kad košta obično očekujemo više :)

      Избриши
  6. Одговори
    1. Yes, it's lovely color, but the quality is poor. Especially if you compare it to OPI ;)

      Избриши
  7. Al' su ga zapaprili s' cenom, svaka im cast! Preskacem sa zadovoljstvom..
    I opet ista prica - OPI je ovde duplo skuplji..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam i u ostatku Evrope je skuplji, pa cela priča sa W7 koji je u EU jeftiniji nego ovde ima smisla do nekle. Opet sa obzirom da do njih divni turski brendovi ne dolaze kao do nas. U Subotici imaš OPI uvoznika No2, da znaš ako budeš u prolazu, tamo su 700din :)

      Избриши
  8. Pih, sa takvim mirisom rado cu preskociti. :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Preskoči, mio miris laka za stolariju je zaista dobar opis. Šalu na stranu ni ja ne znam zašto su ga tako zasmrdeli, najozbijljnije?! :)

      Избриши
  9. Ko hoće OPI - Black Cherry Chutney me jako asocira na ovu boju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hoću ja! Mene više podseća na Suzi & the 7 Düsseldorfs, ali pogledaću i Black Cherry Chutney :)

      Избриши
  10. Bas je lepa boja. Steta sto je tako los. I mene asocira na BCC. ;)

    ОдговориИзбриши
  11. Ahahahaha, genijalna usporedba, svaka čast na iskrenosti. Uvijek se zadivim kada čitam o usporedbama jeftinijih proizvoda vs skuplji, ne mislim da je skupo uvijek bolje, ali nažalost, kvaliteta ima često puta svoju cijenu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Haha, šta da radim kad je tako kako je, hvala ti :)
      I tačno si napisala, nije skuplje uvek bolje, ali kvalitet često ima svoju cenu. Samo ovde je razlika u ceni minorna, što je najinteresantnije od svega :)

      Избриши

© Foxy | All rights reserved.