beauty & lifestyle

24.3.14.

Aura Top Coats - Jelly & Matte




Danas vam predstavljam dva sjajna nadlaka domaće kompanije Aura. Zahvaljujući ovim nadlakovima moćićete da transformišete svoje nokte za tili čas. Sjajni poput dijamanta ili mat poput pliša, izbor je na vama.




Aura Jelly Top Coat

 "Završni sloj ultra visokog sjaja koji će pružiti long-lasting efekat vašem laku za nokte.
Za razliku od ostalih proizvoda u svom sastavu ne sadrži nitro- celulozu koja formira rezistentan ali rigidan film na noktima. Upravo zbog formiranja elasti- čnog filma Jelly top coat značajno produžava trajanje laka na vašim noktima. Takođe, znatno smanjuje vreme sušenja laka.

NAČIN UPOTREBE
Naneti željenu nijansu laka za nokte. Pre potpunog sušenja nanetog laka za nokte naneti Jelly top coat u jednom sloju, kako bi postigli pravilno prijanjanje. Jelly top coat ne treba nanositi na čistu nokatnu ploču ili na potpuno osušeni lak."







Aura Jelly Top Coat daje intenzivan sjaj i gelastu strukturu svakom laku. Nanosi se veoma brzo u dva poteza, četkica je široka i lepo i ravnomerno se razmazuje. Suši se zaista impresivnom brzinom, potrebno je pet minuta i možete da se vratite svojim dnevnim aktivnostima. Produžava trajanje laka za u proseku jedan dan da budem realna, ali zato laku daje sjaj koji ostavlja bez daha. Na slikama vidite nokte pod različitim svetlom, sa i bez blica.  Po ceni od 279 din za 12ml proizvoda ovo je definitivno najbolji sjajni nadlak koji možete naći na tržištu. 




 Aura Matte Top Coat

"Zahvaljujući svojoj formulaciji bogatoj specifičnim i pažljivo odabranim sastojcima omogućava transformaciju svakog laka za nokte visokog sjaja u potpuno mat bez menjanja bazične boje.


NAČIN UPOTREBE: 

Nakon aplikovanja dva sloja laka za nokte, sačekati da se lak potpuno osuši, izbegavajući nepotrebna po- navljanja laganim potezima naneti matirajući završni sloj."









Aura Matte Top Coat me je na prvi pogled najviše zainteresovao, i čak iako sam neko ko voli sjaj na noktima, biti mat za mene je bio pravi izazov. Sam efekat me nije razočarao, na protiv, oduševio me je. Kao i kod prethodnika maže se jako lako, četkica je široka i suši se neviđenom brzinom. Ovoga puta je potrebno još kraće vreme sušenje, te ste za tri minuta spremni da se vratite svojim svakodnevnim aktivnostima. Samo oprez! Morate poslušati savete proizvođača i potruditi se da ne prelazite preko nokta više puta bez potrebe, jer ponovno prelaženje dovodi do neravnomernog raspoređivanja formule, što za posledicu ostavlja neravnomeno matiranje na ploči u vidu brazde. Za ovim zaista nema potrebe, četkica je dovoljno široka da može obuhvatiti nokatnu ploču u najviše dva poteza. Nokti ostaju matirani čak i pri upotrebi najsjajnijeg laka. Probala sam ga i na tamnim lakovima i razultati su jednaki, čak možda i za nijansu impresivniji - zavisi od ukusa. S obzirom da je ovo nadlak po ceni od 279 din za 12ml proizvoda, verujem da je jedan od najboljih na tržištu.




Ovako izgleda lak bez top coat-a. Izvinite na lošem pozicioniranju, ali kako sam dešnjak, bilo mi je nezgodno da slikam desnu ruku. Sada možete uporediti efekat nadlakova sa originalnom slikom samog laka.


Da li je moguće stavljati jedan nadlak preko drugog? Da!

Ovo sam se prvo zapitala, danas namažem nokte i želim da budu sjajni, a sutra želim da budu mat. Kako je sam manikir neoštećen zašto ponovo skidati sve, pa opet mazati ako za tim nema potrebe, logika je kojom sam se vodila. Isporbala sam i jednu i drugu varijantu i efektom sam se oduševila. Apsolutno je moguće preko Jelly Top Coat namazati Matte Top Coat i efekat će biti apsolutno isti kao da ste stavili samo preko laka. Jednako, moguće je namazati Jelly preko Matte, ali u tom slučaju dobijate visoki sjaj, ali osnovne čestice laka ostaju blago matirane. Samo da napomenem da Jelly Top Coat svoj pun efekat sjaja daje samo ako se maže na još neosušen lak, čije sušenje ubrzava (sija se on i ovako, ali kada ga mažete na neosušen lak u potpunosti tada je najlepši). Vreme sušenja je u ovoj varijanti nešto duže, oko 10 minuta, ali je i trajanje laka mininum 5 dana. Interesantno zar ne!?


Što se mene tiće ja sam zaista oduševljena. Nije tajna, pisala sam o tome, pre OPI lakova koristila sam Aura VIP lakove i pojedine boje i efekti su i dalje neprevaziđeni i zauzimaju svoje počasno mesto u mojoj nail kolekciji. Ove nadlakove od srca preporučujem, spadaju u onu kategoriju proizvoda gde kvalitet znatno nadmašuje cenu.

Više informacija možete naći na sajtu  aura.co.rs

*Pr uzorak


Da li ste probali Aura Jelly & Matte Top Coats?

Koji je vaš faforit?



Kiss,
Mrs Fox

Podeli:

34 коментара

  1. Одговори
    1. Ne znam šta ti kažem, probaj :)
      Daje visoki sjaj noktima, a ja to baš volim. Mislim da ćeš biti zadovoljna :)

      Избриши
  2. Ove stvarčice nisam uopšte primetila na policama :). Sviđa mi se mat efekat.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je matte bio interesantniji, jer mi je sve što imam od lakova sjajno, te matte pravo osveženje :)
      Ali sjajno je sjajno :D

      Избриши
  3. Matt <3 Divan je, baš sam čekala da neko napiše dobru recenziju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :)
      Pazi samo ako ga uzmeš, dva poteza bukvalno, ne više. Slepo treba slušati uputstvo u njegovom slučaju, jer ostavi kao brazde i neravnine ako se pređe više puta. Hoću reći da cifranje nije potrebno, brzinski ostavlja woow efekat! :)

      Избриши
  4. Nisam nesto luda za matiranjem noktiju, jer kako da blenem u svoje nokte i kako se presijavaju na predavanjima, ako su mat? Pih. Ali sam ovaj jelly odmeravala svaki put u liliju, ali nikada nisam bila sigurna da li mi treba. Guzva je u kutiji sa lakovima, pa onda oprezno kupujem dodatke. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahaha :D
      O Bože, ko razume shvatiće :D
      Uvek ima mesta za još, posebno ako se presijava. Ponovo sve zavisi i od svetla u amfiteatru. Kod mene je u velikoj sali bilo neko šlogirano, a u malim kabinetima šljašteće, te je s'toga bilo valjano birati lak za nokte. Ako sam u amfiteatru-što sjajnije, a ako sam u kabinetu-mat. Tako da draga moja, spram potreba sve se da iskombinovati :D

      Избриши
    2. Kod mene je svuda ono osvetljenje od kog ujutru boli glava, a i uveče.

      Избриши
    3. Onda moraš matirati nokte, makar povremeno :D

      Избриши
  5. već sam vidjela da ih cure oduševljeno hvale, voljela bih probati ove nadlake :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni su nestvarno dobri, retki proizvodi koji po kvalitetu nadmaše cenu :)

      Избриши
  6. Meni je lepsi Jelly :) stavicu ih na wl, inace sada imamo istu dizinu noktiju, odose moji danas na sisanjac :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je teško da se odlučim, da moram ne znam šta bih :) Šta da se radi, moraju da se skrate sa vremena na vreme, Mada, ja volim radikalne poteze kad su nokti u pitanju, promena mi prija :)

      Избриши
  7. Imam ih oba i odlicni su, a nisu skupi!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ima mnogo proizvoda čiji kvalitet nadmašuje cenu, a ova dva nadlaka su svakako jedni od njih :)

      Избриши
  8. Da li Jelly moze da se koristi na noktima sa gelom?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U uputstvu proizvođača piše da se nanosi na lakirane nokte, ali da lak ne treba da bude skroz suv, jer ovaj nadlak ubrzava i sušenje samog laka. Ne znam zaista da li bi i kako bi se ponašao na gelu :)

      Избриши
  9. Svi ih hvale, možda i probam :)
    Matiraj DS-ove , znaš kako je to lepo ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veruj mi na rec, ukus mi znas, ovi toperi su odlicni! Probacu sa DS-ovcima, hvala ti na savetu, verujem da je lepo :)

      Избриши
  10. Jelly !!! Nisam baš od mat efekta, šteta što Aure (još) nema kod nas :/

    ОдговориИзбриши
  11. sviđa mi se sve što čujem za jelly, a pošto ostajem bez tsa, moram ga probati

    ОдговориИзбриши
  12. Nisam znala za ove proizvode, baš lepo što si nas upoznala sa njima. Vidim da su lepi i korisni, ali i vrlo efektni.

    ОдговориИзбриши
  13. Ja merkam ovaj mat :)
    Htela sam da kupim crni mat lak,nisam nasla,doduse kod mene u Dm-u nije bilo ni jednog mat laka i onda ugledam ovaj mat top,ali kako nisam znala nista o njemu resila sam da sacekam.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je favorit Jelly, mažem ga bukvalno od momenta kada sam ih dobila do sada i tek sam pola bočice potrošila. Brže mi se suše nokti, lak duže traje. Nisam nešto u fazonu mat noktiju nešto u zadnje vreme :)

      Избриши
  14. Imam oba, mada mi se vise dopada ovaj Jelly :)

    Posetite blog:
    diaryofdreamer07.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  15. Ja se bas spremam da isprobam Jelly. :)

    Odlican post!

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jelly mi je omiljeni, korstim ga i obožavam i dan danas. I naravno ne menjam ga ni pod razno :) Hvala na komplimentu. Veliki pozdrav od mene! :)))

      Избриши

© Foxy | All rights reserved.