beauty & lifestyle

10.3.14.

Prvi Metropoliten Open Blogger's Day




Parfimerija Metropoliten ponovo nam je otvorila vrata svog prostora, a i vrata svog srca. Prošlog petka organzovala je druženje za sve beauty blogerke u Srbiji, najavljujući Metropoliten Beauty Blog Awards, prvu nagradu za beauty blogere u našoj zemlji.






Hram lepote i oaza mira česti su epiteti koje koristim kada pričam o parfimeriji Metropoliten. Dašak luksuza u samom centru Beograda, predstavlja spoj različitih kultura i civilizacija. Mesto koje vam poručuje da je dozvoljeno sanjati velike snove, samo ukoliko umete da uživate u sitnicama.







I ovoga puta su nas poput pravih domaćina toplo ugostili, pokazavši nam da su šarm i osmeh vrline vrednije od bilo čega. Svoje vreme su svima podjednako posvetili i zaista ste o svakom proizvodu mogli da saznate apsolutno sve što vas zanima na licu mesta.





I ja sam saznala nešto novo. Probala sam Erborian CC kremu sa zaštitnim faktorom 45 i zaključila da je nijansa isuviše tamna i žuta za moj ten. Tako da zbogom letnji snovi, tražimo dalje.




Gledala sam i katalog Biokap farbi, pošto se iskreno razmišljam da im se vratim. Ošmekala sam i nijansu, sad još samo da odlučim i prelomim. Biti ili ne biti pitanje je sad?





Oh, i ja sam dobila na poklon testere i jednom se posebno radujem - Bioderma micelarni losion. Znate da ja pripadam izbirljivoj kategoriji, volim da sve fino probam, razmislim, izvećam i presečem. Zašto? Mene mnogo više od praznog novčanika boli razočarenje. Znate ono kada sve nade položite na jedan proizvod, kad ono katastrofa, užas. Kako bih predupredila brojne besane noći i recitovanje srpskih bajalica u sebi, ja ipak volim prvo da probam, za svaki slučaj.




Ljiljana Maričić-Grujičić PR preduzeća Do-Ing i autor bloga BudiLepa, sve vreme je bila uz nas, kao pravi prijatelj, domaćin i vrsni znalac. Ukoliko vam treba iskren i dobronameran savet u vezi sa proizvodima iz asortimana Metropoliten parfimerije gospođa Ljljana je prava osoba za vas, a recenzije mnogih proizvoda iz pomenutog asortimana možete naći i na njenom blogu BudiLepa.com

Moram da spomenem i Maju koja nas je prva dočekala na vratima parfimerije Metropoliten. Njen osmeh i harizma su zarazni, kao i pozitivna energija koju širi.

Parfimerija Metropoliten nalazi se na  uglu ulica Kralja Petra i Zmaja od Noćaja ( Kralja Petra br. 9), a više o samom asortimanu saznajte na Metropoliten.rs

*izvor fotografija metropolitenn facebook page i blog Moj neseser :)


Do narednog druženja,


Kiss,
Mrs Fox

Podeli:

14 коментара

  1. Divno mesto za meditaciju :))) Kakvih sve cuda tamo ima, uhh..trebalo bi mi par sati samo da ispregledam sve te divne tubice i teglice :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A kada bih ti još rekla da redovno menjaju, uređuju i ulepšavaju tematski svoj prostor? Zaista su oaza mira i mesto za uživanje. Samo bi ti se od previše parfema ubrzo zavrtelo u glavi - iz ličnog iskustva :D
      A sad tubice, tu bi se već nekako snašla :*

      Избриши
  2. Ja zavidim i Hr i Sr blogericama na ovakvim događajima, kod nas u BiH toga nema :/ uživancija….

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Biće i kod vas polako, nemoj biti tužna. U Hr se blogosfera davno razvila, pa srazmerno tome i saradnje sa kozmetičkim kućama. Tako je i kod nas, sve ima neki svoj tok. Dok god nas primećuju, a pre svega ozbiljno shvataju, a naravno pod uslovom da smo mi ustanju sve to da ispratimo, biće sve kako treba. Sve svojim redom, kako kažu :)

      Избриши
  3. Prelijepe ste :) Nadam se da će i kod nas uskoro biti nešto ovakvo :)

    ОдговориИзбриши
  4. O,da to je jedno prelepo mesto :)

    ОдговориИзбриши
  5. Čarobno mesto, mogu misliti kako tek miriše.

    ОдговориИзбриши
  6. Izvini što ostavljam komentar nevezan za post, ali je bar vezan za sliku :) Čini mi se da ti ta frizura pomalo dodaje godine, i da ne bi bilo loše da razmisliš o nekoj promeni u tom smislu. Mlada si, a ta frizura deluje pomalo staromodno i nekako ne odgovara osobi tvojih godina. U slučaju da je ovo prelazna faza u puštanju kose onda razumem i u svakom slučaju se nadam da ćeš ovaj komentar shvatiti na pravi način :)
    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naravno da ću shvatiti na pravi način i hvala ti na komentaru. Upravu si, ovo je prelazna faza, puštam kosu želim da bude duga (ranije sam pisala dosta o tome). Tako da na žalost nemam baš puno opcija što se frizure tiče, makar dok još malo ne poraste :)

      Избриши
  7. Super, mislim da će ti duža kosa bolje stajati, već za pola godine ćeš dobiti sasvim ok dužinu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I jeste tako, sada mi već pada na ramena :) Sorry što tek sada vidim komentar, desi da mi neki promakne :)

      Избриши

© Foxy | All rights reserved.