beauty & lifestyle

10.3.14.

Gerovital cosmetics - Beauty event




Gerovital, poznata rumunska kompanija čije kreme su bile tajna mladalačkog izgleda i vitalnosti velikana poput Marlen Ditrih, Salvadora Dalija, Džona Kenedija, organizovala je druženje za novinare i blogere.




Proizvodi kompanije Gerovital razvijeni su prema originalnoj formuli Prof. dr Ane Aslan, rumunskog biologa i lekara. Prof. dr Ana Aslan 1952 patentirala je čudesnu H3 formulu, bazirnu na prokainu koji je do tada korišćen kao lokalna anestezija. Na Gerontološkom Internacinalnom Kongresu u Veroni 1957. godine, Gerovital H3 koncept je prvi put predstavljen. Ubrzo, kompanija Farmec iz Rumunije počinje sa proizvodnjom krema baziranih na formuli Prof. dr Ane Aslan i 1967. godine proizvdena je prva krema za regeneraciju, hidrataciju kože, smanjenje bora i poboljšanja kvaliteta kože.




Sledeći svoj koncept, da je pored krema organizmu neophodna i uravnotežena ishrana koja podrazumeva unos dosta voće i povrća, event je upriličen u prijatnom ambijentu vegetarijanskog restorana "Radost fina kuhinjica".







Objavila sam rat starenju. Kao gerontolog i gerijatrista, ja moram da objasnim ljudima šta žnači biti star, i šta oni moraju da urade da bi poboljšali kvalitet svojih života."

                                                                                                       (Ana Aslan)







Prezentovana nam je pravilna nega i čišćenje kože lica Gerovital preparatima, kao i mali osvrt  na negu kože generalno. "Koža pamti" - negujmo je i spolja i iznutra. Sve ono što pojedemo i popijemo odraziće se na našu kožu. Preterano izlaganje sunčevim zracima i solarijumu ima štetan uticaj na našu kožu. Nijedna krema ne može da popravi oštećenja nastala prekomernim sunčanjem ili nepravilnom ishranom. Ova dva faktora utiču i na ubrzan proces starenja kože. Sam proces starenja ne možemo da usporimo, ali ga pravilnom ishranom i adekvatnom negom možemo usporiti, a Gerovital preparati nam mogu u tome pomoći.




Gerovital kozmetika obuhvata nekoliko linija proizvoda: Gerovital H3, Gerovital H3 Evolution, Gerovital Plant, Gerovital Plant Tratament, Farmec, Doina, Aslavital, Alavital Mineralaktiv. Prilikom prezentacije poseban akcentat stavljen je na Gerovital Plant liniju namenjenu mlađoj polulaciji (damama od 20-45 godina), koja u svom sastavu sadrži ulja avokada i soje, pčelinji vosak i kakao buter, bez prisustva parabena. Takođe i liniji Hr 3 Evolution, koja je namenjena damama preko 30 godina i idealna je dnevnu i noćnu negu, a u svom sastavu sadrži hijaluronsku kiselinu.


Više o samim proizvodima  komapnije Gerovital, kao i načinu kupovine možete se informisati na sajtu kompanije Gerovital.rs, kao i Geovital Srbija facebook stranici.

* izvor fotografija gerovital.rs i gerovital srbija facebook page

Da li ste probali nešto iz Gerovital kozmetičke linije?



Kiss,
Mrs Fox

Podeli:

10 коментара

  1. Imala sam Gerovital tonik za lice, kupila sam ga potpuno slucajno kad sam bila u Temisvaru. I odlicno se pokazao, a cena mu je bila bas niska. Nisam nigde u Srbiji videla da ima da se kupi?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za sada prodaja je moguća putem zvaničnog sajta gerovital.rs
      Nadam se da će uskoro biti dostupan i u apotekama ;)

      Избриши
  2. Event na nivou i vidim da ste uživale. Hoću i ja Gerovital probati :(((

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znaš da sam malo pre pomislila na tebe - telepatija :*

      Doćiće sigurno i kod vas, mi smo im bili bliži :D

      Event je bio stvarno poseban i originalan. Mene su cela koncepcija i organizacija oduševile. Čak me je i hrana oduševila po prvi put. I restoran će imati nove posetioce u budućnosti, a o Gerovital tretmanu protiv strija ću u budućnosti pisati :)

      Избриши
  3. Gerovital jako volim i cenim kao brend, žao mi je što nisam mogla da stignem i prisustvujem događaju.
    Imam samo reči hvale za naše zastupnike!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je žao što nisi mogla da dođeš Prasili. Nadam se sve da će biti prilike da se naši papci upoznaju i ukrste (rukuju) :)

      Избриши
  4. Komentarisala sam kod Jelena, pa ću i ovde :) Divan event, divne fotke i divne vi <3
    Nisam koristila ništa iz Gerovital kozmetičke linije, ali beležim, pa kad budem u prilici :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Misha, uobrazićemo se :*
      Ja sam od mame čula sve najbolje za Gerovital, stvarno imaju tradiciju, a sada ću i da probam :)

      Избриши
  5. Koristim Gerovital kremu za hidrataciju i zadovoljna sam. Znala sam da mi je ovaj brend poznat od ranije, moja baka je koristila njihove proizvode :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imaju dugu tradiciju. Zaista, kome god da pomenem seća se po mami, baki. Moja mama mi je odmah rekla da su oni čuveni po svojoj tradiciji. Ja do sada nisam probala ništa, ali hoću, pa javljam rezultate :)

      Избриши

© Foxy | All rights reserved.