beauty & lifestyle

29.1.14.

OPI - Suzi's Hungary Again!




Suzi's Hungary Again (NL E 73) deo je OPI Euro Centrale kolekcije, lansirane u proleće 2013. Ovaj lak je jedan od mojih noviteta i apsolutnih favorita. "Suzi gladna mađarica" kako ja od milja zovem ovaj lak, ulepšao mi je ove tmurne zimske dane.




Na prve dve postavljene slike možete videti kako lak izgleda na dnevnom svetlu, bez blica, bez direktnog izvora svetlosti. Ovo je i najrealniji prikaz ove divne koralne boje. Kako je napolju nezahvalno snežno vreme, nije mi bilo lako da uslikam ovu lepoticu. No, loše vreme me nije sprečilo u nameri da pokušam da dočaram lepote ovog laka. Da li mi verujete da svaki čas gledam u nokte? Da li verujete da sam tip osobe koja ne voli klasične koralce? Da, da Suzy me je oborila sa nogu :D


Na veštačkom svetlu, sa blicem:




Slika sa blicem ne odgovara pravoj nijansi ovog laka, što možete i sami zaključiti.




OPI - Suzi's Hungary Again je prava pravcata krema, sa sjajnom završnicom. Pored liguid sand formula, kreme sa sjajnom i bisernom završnicom spadaju u moje favorite. Sama boja je koralna, na momente drečeća, na momente mila ružičasto-narandžasta boja. Na sledećoj slici vidite jedva primetan zlatni shimmer, koji sam imala ludu sreću da uslikam. Na noktima shimmer nije vidljiv, barem ga ja ne vidim. Rekla bih da je ovaj lak pravi kameleon, u toku dana  boja je "smirena" i prefinjena, dok se uveče pretvara u drečeću nijansu na granici sa neonom. Ovo je dobitna kombinacija za one dane kada znate da vaš uveče čeka izlazak, a nećete imati vremena da posle posla/faxa/škole namažete nokte! Izuzetno laska mom bledom tenu, što je za koralne nijanse u mom slučaju prava retkost. Fenomenalno stoji na dugim noktima, nije ni malo napadan što sam u početku od njega očekivala. Gledajući slike na netu, zaključila sam da jednako lepo stoji i na kratkim noktima. Fenomenalno se slaže uz crnu, bež i gardarobu boje peska. Lično, ne bih da kombinovala sa jarkim bojama, ali sve je stvar ukusa. Što se nakita tiče, ovde važi krilatica manje je više.




Sama formula je odlična, lako se maže, ne ostavlja "ćelava mesta" poznata i kao štrafte. U mom primerku je nešto gušća, ali se lako i fino razmazuje po noktu. Kao po običaju, na slikama nosim tri sloja i OPI Start to Finish 3in1 tretman. Brzina sušenja je 20 minuta, a nakon 30 minuta možete bez bojazni nameštati džepove uskih farmerki (najčešci uzrok uništavanja manikira u mom slučaju :D). S obzirom da imam četiri sloja, pola sata je fenomenalno brzo sušenje laka, barem što se mene tiče. Nakon celog dana i prespavane noći, lak se ne menja tj, nema ružnih brazda koje se javljaju kod drugim marki lakova za nokte pri nanošenju više slojeva - još jedan od razloga zašto volim OPI! Lak se na noktima bez promena zadržava puna tri dana. Skidanje je lako, kao i kod većine krema.

Nadam se da sam uspela makar malo da vam dočaram ovu fenomenalnu nijansu. Ovo vreme i sneg, svakako nisu pogodni za slikanje, barem nama koji ne posedujemo profesionalne aparate. Kako god mene je ova boja očarala, nadam se da će i vas :)

Koje su vaše omiljene koralne boje?

Da li spadate u osobe poput mene, koje bez problema na najvećem minusu mažu letnje nijanse da ugreju srce i dušu?

Ljubi vas vaša OPI-LAKO-Holičarka Lija :*



Kiss,
Mrs Fox

Podeli:

28 коментара

  1. Divna boja, bas ti lepo stoji. Imam je u mini pakovanju sigurno jedno godinu dana i nikako da je isprobam :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno! Boja je predivna, namaži ga obavezno! Šteta je da stoji iskreno. Ja sam se dugo dvoumila da li da ga uzmem ili ne, na kraju sam presekla i kupila ga. U boju ili ćeš da se zaljubiš na prvo mazanje kao ja ili nećeš. Samo probaj ga, probaj hehe :))))

      Избриши
  2. Boja je prelepa, mislim da je ovo lak pravi pogodak za leto :)
    Odlično ti stoji :)

    ОдговориИзбриши
  3. Одговори
    1. Jeste letnja boja priznajem, ali mene "greje" sad :) Svaki čas gledam u nokte :)

      Избриши
  4. Sjajna boja, posebno na dnevnom svetlu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da li mi veruješ da ne znam da li je lepša na dnevnom svetlu ili pak uveče na veštačkom. Gledam svaki čas u nokte, kosu sređujem i umesto u kosu, ja u ogledalu gledam nokte :D

      Избриши
  5. Dugo se nisam tako oduševila nekom nijansom! P R E D I V N A!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veruj mi da delimo oduševljenje :) Ja koja nisam ljubitelj koralnih nijansi isto kažem da je ova nijansa P R E D I V N A !:)

      Избриши
  6. Da li mi verujes da je ovo prvi OPI lak koji se nasao na mojoj wish listi i da ga jos nisam kupila? Definitivno ne vredi da pisem WL jer svakako nikad nista ne kupim s nje... :) Uvek se nadje nesto drugo i ovo prvo ode u zaborav. Ali setim se povremeno... Obicno dok citam neki blog post kao ovaj tvoj, i onda mi izleti "Jaoooo!" A onda? Opet u krug, WL ne pogledam, vec kupim nesto drugo... :D Divno ti stoji!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A da li ti meni veruješ da ja funkcionišem potpuno isto kao i ti. Vidim nešto na nekom blogu, setim se da je to to, oduševim se i još ostavim komentar kako je to na mojoj wl i posle zaboravim. Relativno skoro sam shvatila da treba da prestanem to da radim, jer i ako ja zaista pišem iskreno ono što mislim, pomisliće koleginice za ih zezam i da pišem tek tako (što nije slučaj). Zato sam sad rešila da pišem wl listu, onako sa strane. Hehe, ima jedna posebna osoba koja će da je čita i kojoj če wl lista značajno olakšati život - moj dragi mužić :D

      A lak kupi obavezno, toliko je lep da sam sigurna da se nećeš pokajati :)

      Избриши
  7. Ja preferiram narandžastije koralce, ali ni ovaj nije loš. Mada na nekim fotografijama mi izgleda kao neka Legally Blond nijansa. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovo je jarko naranđžasti koralac, sa roze pod tonom. Nije uopšte Legally Blond roze, ali ni najmanje. Najvernije slike su na dnevnoj svetlosti. Ja imam samo jedan Legally Blond lak Pussy Galore, i ma koliko volela roze boju uživo, na mojim noktima ne izgleda tako lepo :)

      Избриши
  8. Sviđa mi se nijansa :) I da, ja sam prva koja će usred zime izvući neku ljetnu nijansu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam taj tip, mene zimi prosto vuku letnje nijanse, a leti zimske. Skroz sam obrnuta i naopaka, ali uživam u tome :)))

      Избриши
  9. Ovo je jedan od Opi lakova koji bi ja kupila prvenstveno zbog naziva. ;) Ne nosim cesto koralce al bih svakako volela da se nadje u mojoj kolekciji. Super ti stoji! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti! Ni ja ne volim koralce i dugo sam se mislila da li da ga kupim ili ne. Međutim, ova boja je toliko posebna da nemam reči. To je jedna od onih boja koja je lepa u bočici, ali na noktima je sasvim druga priča, još je lepša.
      Naziv mi je lud skroz, ja mu tepam Suzi gladna mađarica :D

      Избриши
  10. Uh, ovi nokti su prelepi. Lak je kao sinfonija. Ne koristim ove nijanse, ali na slici izgleda izuzeto lepo. Da li su ovo prirodni noktili?

    ОдговориИзбриши

© Foxy | All rights reserved.