beauty & lifestyle

19.12.13.

Metropoliten "Holiday Spirit"




Parfimerija Metropoliten, mesto na kome se sreću lepota i prefinjenost, duh i harizma, organizovala je još jedno divno druženje za blogerke. U dobrom društvu i magičnom okruženju provela sam utorak popodne. 

Tematski uređen prostor ostavlja bez daha. Sve je u duhu predstojećih praznika, ali nikako nije obično. Obično je kliše na koji možete zaboraviti kada je o ovoj parfimeriji reč. Kombinacija egzotike i minimalizma, drveta i krzna, protkana duhom savremenog doba, iskače iz okvira očekivanog dajući predstojećim praznicima potpuno novu dimenziju. 






Budite hedonisti, udovoljite svojim čulima, razmazite sebe i svratite do Metropilitena. Parfimerija je pored akcija organizovala nešto sasvim novo sa vas. Prateći svetske trendove, sada zvanično i u parfimeriji Metropoliten možete sastaviti svoju Wish listu. Navedite sve što želite i listu ostavite u parfimeriji. Kada neko poželi da vas obraduje više neće biti u nedoumici, lista mu daje mogućnost izbora pravog poklona za vas i garantuje zadovoljstvo. Loši pokloni su deo prošlosti!




Možete izabrati nešto iz njihovog bogatog asortimana: 






Juliette Has a Gun možda?





Ili zavodljive orijentalne note?





Primamljive poklon setove?





Ako ste u nedoumici ljubazno osoblje parfimerije vam uvek stoji na raspolaganju. A, više informacija možete naći na : http://www.metropoliten.rs/ Parfimerija Metropoliten nalazi se u ulici Zmaja od Noćaja br 9 , Beograd





Deda Mraz je poranio?

Nakon uživanja u čarima Metropolitena, nastavili smo da uživamo u čarima druženja i dobrog ukusa. Kozmetika je za nas beauty blogerke nepresušna tema, izvor radosti i zadovoljstva. Na temu kozmetike možemo satima raspredati. Da, tu je bilo kafe i kolača, a moja malenkost se toliko opustila da je rešila da izađe iz sigurne čoko zone i pojede nešto sa jabukama. Zašto je to bitno prosečnom čoveku? Prosečnom čoveku nije, ali moje čitaoce će možda zanimati - ja ne volim jabuke u kolačima, osim kada pitu pravi moja mama - izuzetak :) Znači, dajte mi nešto kremasto i čokoladno i biću srećna :)
Zašto vam sve ovo pišem? Iz jednog prostog razloga i bez ikakvih skrivenih namera - stvarno sam se lepo provela! Zahvaljujem se gospođi Ljiljani PR-u preduzeća Do-ing, novinaru i blogeru BudiLepa na pozivu i divnom društvu, kao i mojim koleginicama blogerkama bez kojih ova priča ne bi bila potpuna. U duhu predstojećih praznika...



Da li vam se sviđa koncept liste želja?

Da li imate svoju listu želja?

Da li znate da u Metropolitenu možete naći i poklone po pristupačnim cenama? 



Kiss,
Mrs Fox

Podeli:

12 коментара

  1. Lovely site :)

    New Post Up: http://beauty-fulll.blogspot.com/2013/12/sheinside-must-haves.html

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tnx ;) There is no need to leave links to your new posts here. I follow you on GFC, and I alredy saw your post.

      Избриши
  2. Foxy svuda stizes :D,koliko sam slaba na parfeme nije mi dobro dok gledam slike iz posta kakva je atmosfera bila :) Ove bele kutije sa masnama su bas novogidisnje :),a dopada mi se i orjentalni kutak.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa draga, šta da ti kažem prošetaj do Metropolitena :) Ja sam dekoracijom oduševljena, a asortiman im je širok. Mnogi ne znaju, ali recimo Biokap je povoljniji kod njih nego u apotekama. To je donekle i logično, zato što su uvoznici. Jesu ekskluzivna parfimerija, ali može se naći svašta lepo po krajnje povoljnim cenama :)

      Избриши
  3. Sjajan enterijer, koliko samo lepše izgleda od onih pretrpanih Jasmina i ostalih "parfimerija" po gradu. Baš im je super ideja sa Wish listom, konačno nešto kao na zapadu - praktično, jednostavno, a efektno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izgleda magično, ako si iz Beograda prošetaj do Zmaja od Noćaja 9, ovaj enterijer treba doživeti sopstvenim čulima. Wish lista je nešto potpuno normalno u svetu, a ja se nadam da će se ostali ugledati na Metropoliten te da će ista zaživeti kod nas :)

      Избриши
  4. Ovo sa listom zelja je kao za mene stvoreno :)))))))) Posle niko nece moci da mi kaze da sam teska kad su pokloni u pitanju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Haha, vala baš i ja sam takva :) Mada ja se vodim onom - poklonu se u zube ne gleda :D :*

      Избриши
  5. Ja sam definitivno za liste zelja jer nekada mislim da znam sta neko hoce, kad ono..... Ali eto, bilo nam je divno i zivela cokolada!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bilo nam je predivno. Lista želja je fantastična ideja! Kad smo kod toga, ja moram moju da popunim :)
      A čokolada, čokolada rules yeah! :)

      Избриши
  6. Parfimerija izgleda predivno! Steta sto nema vise ovakvih mesta za uzivanje :)

    ОдговориИзбриши

© Foxy | All rights reserved.