beauty & lifestyle

27.10.13.

Terranova – New Concept Store u TC Ušće




Ovog vikenda Beograd je postao bogatiji za još jedan u nizu prodajnih objekata poznatog italijanskog brenda Terranova. Najnoviju prodavnicu možete naći na prvom spratu TC Ušće u Beogradu.

Dragi moji, s obzirom da prisustvujem lepim eventima, rešila sam i o njima da pišem na svom blogu. Moj blog ostaje kozmetičkog karaktera, ali će dobiti jednu novu rubriku Events.

Na otvaranje nove Terranovine prodavnice, moj suprug i ja pozvani smo od strane prijatelja iz organizacije. Kako je sve održano na jednom krajnje svetskom nivou i kako smo se tog dana stvarno dobro proveli rešila sam da događaj podelim da vama, svojim dragim čitaocima, a ujedno vas i informišem gde možete naći novu Terranova prodavnicu. Svi u TC UŠĆE, jer tamo možete naći sve na jednom mestu, a od sada i Terranovu!


                                                                       Irina Radović

Otvaranju su prisustvovale mnoge poznate ličnosti - glumice Tamara Dragčević i Nina Janković, pevači Prvog glasa Srbije Nevena, Sara i Igor Terzija, članovi grupe In Vivo, pevačica Milena Vučić i mnogi drugi. Program je vodila Irina Radović, poznata voditeljka TV Prva. Svojim fenomenalnim DJ nastupom oduševila nas je i zabavljala Zoe Kidah, članica grupe Zemlja gruva.


                                                                           Zoe Kidah

                           Nina Janković, Tamara Dragčević, Nevena Božović i Sara Jovanović

                                         Nevena Božović, Igor Terzija i Sara Jovanović

Prvih 1000 kupaca je uz svaki kupljeni proizvod na poklon dobilo jeans koji su im podelili naše poznate ličnosti i prijatelji brenda Terranova, a naše popularne modne blogerke Zorana Jovanović, Branislava Antović i Jovana Jokić savetovale su kupce na koji način da stilizuju i uklope modne odevne komade iz najnovije kolekcije Urban style za sezonu jesen-zima 2013/2014.

Možda ćete baš ove jeseni u Terranovi naći nešto po svojoj meri. Iskreno vam savetujem da odete do Terranove, jer možete naći zanimljive stvarčice po veoma pristupačnim cenama :)

                                                      

Kiss,
Mrs Fox
                                                             
Podeli:

12 коментара

  1. Aaa mnogo mi se dopada izvestaj, a posebno sto si navela i ko je bio od poznatih licnosti :)) Tako je bar izvestaj zanimljiviji inije cisto suvoparno "bili smo, dobili smo i sad vam pricamo". Obozavam Zoe i grup Zelkja Gruva <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zanemari pravopisne greske, odlepila sam kad sam videla Zoe :DDD

      Избриши
    2. Ma opusti, kod mene je dozvoljeno biti nepismen ;D Šalim se ;D
      Smatram da su komentari vid neformalnog, opuštenog razgovora, pa i ako nam se omakne greška, Bože moj. Ja mašim zareze, gutam slova, izvrćem, komentare pišem kao pijana :D
      I ja obožavam Zoe, super je bila, otkačena je skroz :D

      Избриши
    3. *Progutala sam se, kod opusti se-eto!
      Slučajno, svega mi!

      Избриши
  2. Licno ne volim ovu prodavnicu,nekako sam je prerasla,ali sto sam primetila u postu je tvoje lice,ajde to sto si lepa nego sto ti je lice besprekorno cisto,ja sam odusevljena !

    ОдговориИзбриши
  3. Po osmehu se vidi da je na otvaranju bilo lepo :) Super izvestaj :)

    ОдговориИзбриши
  4. Eto i mene tamo, kad prestane kapitalizam i kad budem imala slobodan vikend, jeeejj!!! :D
    Blistaš, as usual <3

    ОдговориИзбриши

© Foxy | All rights reserved.