beauty & lifestyle

21.10.13.

Allin šampon




Ovo će biti jedna kontroverzna recenzija. Prosto se ne sećam kada sam bila ovako puna utisaka o jednom proizvodu, a da ni jedan utisak nije pozitivan.

Kao dete sam koristila smrdljivi šampon u braokastoj bočici, jer mi je mama rekla da će mi od njega kosa biti lepa, sjajna i bujna kao njena. Još od najranijih studentskih dana moja mama je koristila Allin šampon koji je tada važio za jedan od najkvalitetnijih. Onda jedno vreme nije bilo moguće naći ga u prodaji, da bi se ponovo pojavio i naravno da sam potrčala da ga kupim. Uzdala sam se u staru slavu, ali od stare slave ni S!

Formula:
Miris me ne uzbuđuje - on izvetri, u to sam se još kao klinka uverila plašeći se da ne smrduckam u školi na beli luk. Sama konzistencija je vodena, gustine nema! Alin je i ranije bio ređi, ali ovo sada je očaj živi. Iz bočice izleće ogromna količina, a pri prvom šamponiranju ne peni ni malo, tako da nemate utisak da ste bilo šta stavili na kosu. Ovaj šampon u sastavu sadrži SLS (sodium laureth sulfate), so odgovornu za penu, a od pene ni traga. Potrebana je veća količina proizvoda da bi vam kosa prilikom drugog šamponiranja makar malo zapenila. Koristila sam šampone bez SLS-a, penili su i prali kosu mnogo bolje.

Iritacije:
Sledeći utisak je teme - moje teme pecka, crveni i gori nakon pranja i načisto je iziritirano. Šampon je prirodan, podstiče cirkulaciju kože glave, mislila sam na početku ok, normalno je. Ma kakvi normalno, graničilo se sa alergiskom reakcijom. Na kraju bi me teme zatezalo i peckalo. Za sve ovo je kriv alkohol koji je dodat proizvodu zarad rastvaranja belog luka. Ni na jedan od sastojaka inače nisam alergična.

Isušivanje:
Moja kosa je farbana, ali i kako već znate izuzetno negovana, jednom rečiju zdrava. Nakon pranja ovim šamponom kosa je doslovno suva i ćebasta, kao da sam na glavu stavljala blanš, a ne šampon, prosto vapi za jakim pakovanjem. Ekstremno isušivanje opet pripisujem alkoholu. Nikada, ali nikada u životu mi jedan šampon ovako nije isušivao kosu.




Po sastavu vidimo da sadrži 1/2 česnja belog luka, 1 koren koprive, 9 listova koprive, 5 cvetova lavande, sodium laureth sulfate, aqua destillate, aethyl alcohol.

U načelu jako fin sastav, u praksi jeziv i užasan.

Muško iskustvo:
Imam običaj da kada mi nešto ne odgovara to prosledim mužu. On se nikada ne žali, kosa mu je kratka i sve mu je dobro. Najveća ironija je što sam ja mislila da će mu ovaj šampon pomoći, jer je kosa počela da mu se proređuje. Da li je potrebno posebno da naglasim da moj muž ovaj šampon mrzi? Da, jeste! Jedno nezahtevno muško izjavljuje da je ovo najgori šampon koji je u životu probao. Kosa mu je masna, lepljiva, muljava, svrbi ga teme, do uveče ima utisak da je masna i pojačano opada. Zamolio me je da opišem njegov doživljaj ovog šampona na slikovit način:
Allin shampoo (šampon na engleskom) = Allin sham (kopija, imitacija na engleskom) + poo (kaka na engleskom) :D

I kako je onda prazna bočica?

Krvnički sam koristila i testirala dve i po nedelje, jer prosto nisam mogla da poverujem da jedan višestruko hvaljeni proizvod može baš toliko da me razočara da nemam ništa lepo i ništa pozitivno da kažem o njemu. Ali, ipak je ovaj šampon apsolutno najgori koji sam ikada probala. Od stare slave mu je ostalo samo sećanje, ovo što su danas napravili je živa soda, prava špecija pod lažnom parolom prirodnosti i ekonomičnosti. Inače, verujem da i u normalnim okolnostima bočica može da traje najviše 3 nedelje, što je s obzirom na cenu premalo.

Zapremina:
200 ml

Cena:
465-500 din

Ovu živu sodu ne bih preporučila nikome, šta više preporučujem svima da se ovog šampona klone.

*Poštujem one kojima prija, ovo je moj utisak i utisak mog supruga, kao i naše mišljenje.

Kako je ovo ipak šampon koji može oprati kosu, moja ocena je prelazna.

Moja ocena ovog proizvoda je 2!

Kakvo je vaše iskustvo sa Allin šamponom?



Kiss,
Mrs Fox

Podeli:

48 коментара

  1. Slažem se sa svim što si napisala... Ja sam imala problem sa osetljivim temenom i ajde kao prešla na Allin. Jedna bočica mi je trajala najviše 5-6 pranja, a posle toga mi je koža glave postala saboreična, a kosa suva.
    Srećom, uspela sam teme da izležim Micosebom, a kosu sam ošišala do ramena...
    Mislila sam da je problem u meni koja sam alergična na sve i svašta, ali sada mi je lakše moram priznati.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam mislila da je problem u meni, pa sam dala mužu. Kosu još uvek oporavljam od suvoće, ne mogu da verujem koliko je u stanju da je isuši, mene je doslovno podsetio na efekat blanša. Hvala Bogu pa nisam imala potrebe da lečim teme, sada vidim da sam imala sreće. Nadam se da je kod tebe sada sad sve ok? :)

      Избриши
    2. Sredilo se sve hvala Bogu, ali sam imala utisak da će kosa u pramenovima da mi otpada, bukvalno su mi se ploče dizale posle 15 dana korišćenja "potpuno prirodnog" šampona.
      Zato sam sada pametnija i čitam sastojke, haha. :D

      Избриши
    3. Na ovom šamponu se vidi da čitanje sastojaka nije garancija. Jedino što bi se moglo tumačiti kao loše u sastavu je alkohol, ali ako pretpostavimo da je potreban za rastvaranje belog luka i da ga ima u maloj količini ne bi trebalo da bude tako strašno. Po ceni bi trebalo da su sastojci kvalitetni, što očigledno nisu. Šampon bi trebalo da je prirodan i ne škodljiv, što evidentno nije-zato kažem prevara. Hvala Bogu da se tebi stanje popravilo, ja isto imam osetljivo teme i samo sam se stresla, jer sam tako mogla i ja da prođem. Žalosno je što čovek nema kome da žali i što restriktivnije konrole kvaliteta ne postoje :)

      Избриши
  2. Mogu samo da potpisem ovaj tvoj post. Isto iskustvo imam. Istini za volju koristila sam ga prije neke 4 godine dok je jos bio u starom pakovanju, ali ne vjerujem da su i sad mijenjali formulu. Od njega niti mi je tad prestala kosa opadati, a dobro da nije otpalo i ono sto sam imala. Kad je moje masno tjeme isusio toliko da sam vidjela bijele prugice po njemu i samo cekala kad cu dobiti perut koju nikad nisam imala. Kladim se da bih je dobila da nisam batalila ovaj sampon. Uzasno me peklo i svrbilo tjeme.
    To mi se u zivotu desilo samo sa tim samponom.
    Sad perem Afroditinim od bijelog luka i super mi je.
    Inace sam nedavno od Allina dobila onaj njihov famozni cistac za cetkice i ja sam mu se radovala jer su ga svi hvalili, a sad se stvarno pitam jesu li blogerke zbilja sa njim odusevljene. Cisti tako-tako, nista spektakularno, ali ...Mene ono gusi u kupatilu kao da spricam neku tesku hemiju da ocistim kadu ili sta vec. Odmah pocnem kasljati. Zao mi je, ali necu lagati od mene ce dobiti negativnu recenziju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prvo da ti kažem da si me nasmejala, obožavam način na koji pišeš i tvoju iskrenost, zato i volim da te čitam:)
      Šampon sam koristila kao dete, kako sam napisala, pa sada novo pakovanje. Verujem ti da je i tvoje masno teme isušio, jer je mene asocirao na blanš. Kategorija živa soda ništa drugo. Čistač je na veliko hvaljen, ali nigde nekog specifičnog opisa, te mi je u startu bilo sumljivo. Hvala Bogu da postoji neko ko će napisati objektivnu recenziju. Ja ne mogu da hvalim nešto što ne valja pa da je sa neba sišlo. Mogu samo da zamislim šta su smućkali kada tako smrdi. I uopšte kako neko nakon 1950-te može da napravi proizvod za negu i lepotu koji smrdi na hemikalije i očekuje da će neko da ga koristi? Posebno je neophodno biti pametan pa napraviti revolucionarni čistač za četkice sa mirisom domestosa.

      Избриши
    2. Kao sto sam tebi vec privatno rekla, cistac cetkica ne smrdi na hemiju nego mirise, ali hajde da ponovim i ovdje da neko ko cita komentare ne bi pogresno shvatio.
      Cistac mirise,vecina kaze na zvake, meni to nije bas to, ali eto, bitno je da mirise. Problem nije u samom mirisu, nego u nekom zagusljivom osjecaju koji dobijem dok spricam cistac na cetkice u kupatilu. Bukvalno me stipa za nos i grlo kao neka jaka kucna hemija i odmah pocinjem kasljati.
      Inace stvarno nisam neka osjetljiva pekmeza, nemam ni neke alergije,pa mi stvarno nije jasno kako jedan proizvod koji je po sastavu sav prirodan i navodno od biljica moze toliko stipati za grlo.

      Избриши
    3. Razumela sam te i hvala ti što si napisala pojašnjenje. Nekome neki mirisi odgovaraju, nekome ne. Znaš i sama da neko uživa u nekom parfemu, dok se neko drugi od istog guši. Pošto je ovo specifičan proizvod u pitanju možda su neke aerosoli dodali ili pitaj Boga šta. Svakako četkice obogaćene tako jakim parfemom nije poželjno dovoditi u kontak sa licem. Hoću reči da svi znamo efekat parfema i osetljive kože. Možda sam ja trenutno pod utiskom šampona, ali dozvoliću sebi taj luksuz-predrasude :)

      Избриши
  3. Dobro je sto nisam kupila ovaj sampon,ne znam zasto ali mi je za ovaj sampon uvek cena delovala precenjeno :) Inace mozda ti je isusio kosu zbog velike doze koprive,jer meni samponi sa koprivom cine istu stvar,sta znam,ti namenski samponi idu iz krajnosti u krajnost. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam koristila šampone sa koprivom do sada, tako da ne znam da ti kažem da li je sušenje povezano sa njom, jer nemam iskustva. Godinama nisam koristila domaće šampone i ne znam šta mi bi da počnem-lošeg su kvaliteta. O ceni da ne pričam, papreno je skup. Kupujem Biokap od 1150 din koji mi traje 4 meseca, a ovo govanjce da izvineš ni 3 nedelje. Svaki dalji komentar je suvišan :)

      Избриши
  4. Hahaha joj strashno!!!dobro je da ga nisam kupila. Bas volim da citam negativne recenzije nekako su mi zabavne posto izbija bes kroz recenice :))) sto se tice allin cistaca za cetkice koji je gore pomenut meni je zaista dobar i ne gusim se u njemu, mada mi je malo zamoram za bas velike cetkice.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dobro je da ga nisi kupila, užasan je. Normalno je da izbija bes kad sam prevarena, a kosa oštećena. Ne bi bio ni prvi ni poslednji šampon u nizu koji mi ne odgovara i kao takav bi prošao da mi nije isušio kosu. Zaista nisam probala gori šampon nikada u životu. Ne mogu da pišem pozitivno, jer tako ne osećam, ne mogu. Čistač nisam probala, te ne mogu da donesem sud, posebno ne o mirisu. Nije ni svačije čulo mirisa isto, parfem koji nekome miriše drugome smrdi i guši ga. Ali, da nakon ovoga sumnjam u kvalitet čistača-sumnjam :)

      Избриши
  5. OMG. Iskustvo... nemam ga. Nije mi dostupan. Možda i bolje. Poznajući sebe, kupila bih ga 100%.
    Kako imam osetljivo teme, ne verujem da bi mi pomogao sa svim tim isušivanjem :S
    Ne znam, svaki put kad se tako zaletim i kupim neki FAIL proizvod, najradije bih si nalupala par šamara :D haha
    Ne zbog novca (samo), već zbog štete.
    Nema ništa bolje za rast i obnovu kose od ulja- maslinovog, ricinusovog, kokosovog <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bogu hvala pa ti nije dostupan! Ja sam ga uzela jer je jako, ali jako hvaljen. I sad se konstantno pitam jesam li ja luda, samo meni ne odgovara i mom mužu. Ja sam svilena, ma jok bre, nisam sa kruške pala. Ceo život koristim šampon i znam kad nešto ne valja. Ne pruža obećano, od prirodnog se očekuje ne škodljivo, blago do umereno, nikako agresivno. Vidi se i po komentarima da ne valja, nego narod generalno slabo loše govori :)

      Избриши
    2. Haha <3 kako ja tebe volim!
      Volim ljude koji nemaju problem izneti svoje iskreno mišljenje.
      Slažem se, ako je nešto prirodno- delovanje istog trebalo bi biti vrlo blago, a efekat se ne bi video ''na prvu''. Danas je ''IN'' da se sve etiketira sa natpisima: prirodno, organski, ekološko, bla, bla, truć!
      I ono što iz bašte uberem više nije prirodno, a Boga mi ni organski, naročito kad ga pošprica ''mineralna'' kiša.

      Избриши
    3. Ljubav je uzvraćena! :*
      Da, danas je sve prirodno, a da prirodu videlo nije. Prirodno prodaje proizvod, jer je narod sve više skontao kako ga truju na sve strane. Ali, skontali su i proizvođači, zato vazda lepe prirodno, organsko, ekološko... Kiša je nama ex yu-gićima posebno mineralna, obogaćena razno-raznim metalima...šta da radimo, tako nam je kako nam je. Ali, ne dam da me prave budalom :D

      Избриши
    4. Naš precious Černobilj <3 :D
      Treba biti pametan kod kupovine. Čitanje je majka mudrosti ;)
      No nekada ni to nije dovoljno.
      Ja bih im, na tvom mestu, poslala mail s upitom koji se tu vrag dešava.

      :*

      Избриши
    5. Ne bi mi odgovorili garant. Mada ko zna, nije ti loša ideja da im pošaljem mogu im poslati ovu recenziju npr, Samo što u izvrnutom sistemu vrednosti oni ne veruju da im ignorisanje loše propagande neće pomoći. Mora doći do drastičnog opadanja prodaje da bi se guze iz fotelja pomerile :)

      Избриши
  6. Svaka čast na recenziji! Volim kada se piše o proizvodima koje nam ne odgovaraju. Mi nemamo ove šampone pa nisam probala, a sad ću razmisliti ako mi se ukaže prilika :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! Ne mogu da pišem onako kako nije, ne mogu. Ti si neko ko ceni kvalitet, tako da ako ikada naiđeš na ovaj šampon, samo ga zaobiđi u širokom luku :) Veruj mi na reć :)

      Избриши
  7. Hah, a ja se bas motam oko njega i sve razmisljam da li da ga kupim ili ne. Malo mi je skup za 200ml. Kontala sam-valjda je dobar kad mi je allin cistac super. Dobra recenzija :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Opet moram da kažem ne znam za ćistač, nisam ga probala ne mogu da sudim. Šampon je užas blagi i to mogu da podpišem. Odrasla sam na Kosiliju, Jonson & Jonson Ph 5,5 ko ga se seća i Allinu. Nisam malo godina imala, a nisam ga ni malo godina koristila da ne pamtim kvalitet od ranije. Ovo sada nema blage veze sa onim od ranije, a ni pojma sa kvalitetom. I koliko je redak i kako malo traje preskup je :)

      Избриши
  8. Najviše cenim ovako iskrene recenzije, bez ustezanja. Prevare potrošača su toliko uzele maha, da nam ne treba još gomila sponzorisanih blogerki da hvale proizvode koji su loši, a potencijalno i štetni.
    Ljubac za Liju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da mi je neko rekao da šampon može toliko da mi isuši kosu ne bih mu verovala. Posebno ne šampon koji se prodaje kao prirodni, medicinski malte ne. Obmana je vrhunska to moram priznati, a po komentarima se vidi da nisam jedina koju su obmanuli na žalost. Šteta je što nemamo kome da prijavimo :**

      Избриши
  9. E draga da mi je bilo ovog tvog posta ranije ne bih ga kupila. Ovako sam bacila 500 d.a i njega :))) samo posle dva pranja. Nisam imala takve iritacije ali mi je kosa izgledala kao da sam glavu gurnula u zivu sodi-kao sto ti rece :)))
    Svaka cast na iskrenom postu jer mnogi nemaju petlje da iskreno prokomentarisu ono sto stvarno ne valja.
    :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga moja:*
      Moj muž i ja smo ovu špeciju, sodu na zovi iskoristili. Toliko je loše da slobodno mogu da kažem, preživeli smo da bi pričali. Ne znam da li si videla prvi Katarinin komentar? Hvala Bogu pa je sad kod nje sve u redu, a mi smo se nekim čudom izvukli.

      Избриши
  10. Baš sam iznenađena reakcijom jer sam ja oduševljena :/ Moje teme je jako osetljivo, i bukvalno nikakvu lošu reakciju nisam imala, čak mi se nije pojavila masna perut, koja se uvek pojavi nakon lošeg šampona. Kako sam dosta pisala o njemu javljalo mi se dosta ljudi sa dobrim utiscima, ali očigledno ne reaguje svaka kosa na isti način.

    Koristim ga puno dva meseca i bukvalno ništa negativno ne mogu da kažem.

    Ne znam, baš sam iznenađena

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Osećam se prozvanom u prethodnom komentaru jer sam prilično nahvalila ovaj proizvod. Prvo, ne znam šta su sponzorisane blogerke, jer kakvu to nadoknadu one mogu da dobiju za neki proizvod? Ko bi se jeftino prodao? Nikome ne ide u prilog da piše neiskreno, jer takvi blogovi ne bi bili ispraćeni do kraja. Nikome nije u interesu da u jednom trenutku zablista i u drugome propadne zbog neiskrenosti. Ja sam o svakom proizvodu iznela pozitivne i negativne kritike.Jasno sam napisala kada mi se neki proizvod ne sviđa, i dodala kome bi možda mogao da odgovara.. Kod Allina jedino negativno što vidim je to što moram da posle njega koristim masku, jer u svom sastavu nema ništa što bi učinilo dlaku mekšom, i lakšom za raščešljavanje. Ali svakako, nakon pranja bilo kojim šamponom koristim masku, ili ampulu za negu. Šampon poput ovog i Afrodita Kopriva i pantenol mi očiste teme bolje od bilo kog drugog. Oba učine dlaku krutom, jer ne neguju dlaku, ali čiste u mom slučaju savršeno. S tim što smatram da bi možda kod ekstremno suvog temena izazvalo reakciju poput svraba, peruti i sl.. Jednostavno takav sastav ima. Ne treba pljuvati tuđ rad, pritom bez ikakvih dokaza, ovaj put rad blogerki koje hvale proizvod jer se verovatno dobro pokazao. Logično je da nekome neki proizvod odgovara meni, a nekome drugom ne. Ne vidim šta je tu čudno.

      Избриши
    2. Žao mi je što si se osetila prozvanom. Ja ne mogu da utičem na to šta će ko ostaviti u komentarima, svako ima pravo da na mom blogu slobodno iznese svoje mišljenje i stav. Čak na protiv svakoga pozivam da to uradi! Mislim da je neki opšti utisak kriv za mišljenje da blogerke dobijene proizvode ne recenziraju objektivno. Mi kao blogerke svakako možemo uticati na to svojim iskrenim recenzijama.
      Što se mene tiče meni ovaj šampon ne odgovara, već sam napisala zašto. Kao i ti, nakon svakog šamponiranja koristim pakovanje i upoznata sam razlikom između šampona. Meni ovaj šampon nije pružio obećano, čak šta više naškodio mi je isušivanjem kose i iritacijom temena. Ono što takođe smatram relevantnim je dugogodišnje korišćenje ovog šampona u mojoj porodici u prošlosti. Allin se izdaje da poštuje tradiciju i drevnu recepturu od 1961 godine, a ja potpisujem da to nije tačno! To je moje viđenje ovog proizvoda i moj sud :)

      Избриши
    3. Kao što si sama napisala u sledećem komentaru nije moguće da nam svima sve prija. Ja sam imala negativno iskustvo sa ovim šamponom, moj suprug takođe, a kako vidiš po komentarima nismo jedini. Napisala sam u postu da poštujem svakoga kome šampon prija :)

      Избриши
    4. Naravno i ja to poštujem, samo moram da ogradim sebe od etikete neiskrene blogerke, jer se zaista trudim da sve sagledam objektivno.
      Ni u ludilu ne bih hvalila proizvod jer je dobijen kao PR uzorak, to su gluposti. Kada sam iznela negativan utisak o jednom proizvodu koji mi je poklonjen, iskreno, uplašila sam se da će se naljutiti žena koja sa kojom sam sarađivala, jer jednostavno ne znam kako će ko da reaguje. Prvi put sam dobila proizvod i pomislila sam da se od mene možda očekuje da ga zato nahvalim. Ali žena mi se jako ljubazno zahvalila, uz komentar da su njima i potrebne iskrene kritike kako bi znali šta da promene.

      I poštujem to da ti Allin ne odgovara. Svako ima drugačiji tip kose, kože glave i slično i nikada ne možemo znati kako će ko da reaguje. Zato treba naglasiti da je recenzija napisala na osnovu ličnog utiska pri čemu ne postoji garancija da će i drugi biti zadovoljni ili nezadovoljni istim proizvodom.

      Избриши
    5. Ja sam i naglasila pod * da je ovo moj utisak i utisak mog supruga, kao i naše mišljenje. Mislim da se podrazumeva da će nekome drugome odogovarati. U ostalom kada neko pretražuje jedan proizvod pre kupovine neće čitati samo moju recenziju ili tvoju, uvek će pročitati više, a sud ipak mora da donese sam. Što se PR uzoraka tiče, načinom pisanja recenzija za iste mi predstavljamo same sebe. Svako bira na koji način želi da ga čitaoci doživljavaju, razlike se vide. Tako da to ne treba uopšte da te brine :)

      Избриши
    6. Naravno, nemoj misliti da te napadam zbog toga :) Sasvim si fer-Iznela si svoj negativan utisak i treba! Mogu da zamislim tvoj šok nakon korišćenja. Imala sam slučaj gde mi je Balea Elixier za rast izazvao takav svrab i osip na glavi a na jednom forumu su ga nahvalile devojke. Nemoj se ljutiiti, samo sam morala da iznesem svoje mišljenje povodom ove teme.

      Избриши
    7. Me ne ljutim se naravno :) Već sam pisala da je kod mene na blogu sve što spada u domen civilizovane komunikacije dozvoljeno, a izražavanje svog mišljenja bilo pozitivnog ili negativnog uvek dobro došlo i prihvaćeno. Ovom šamponu sam dala poštenu šansu, tako da sam mirne duše napisala recenziju. Naravno da sam bila šokirana, jer mnogo polažem na negu kose i mogu reći da se dosta i razumem, pa znam šta od kog proizvoda mogu da očekujem (odnosno šta bi trebalo). Što se Balea eliksira tiče meni je recimo prijao u načelu. Dugujem mu recenziju, pošto je i on na mene ostavio zanimljiv utisak. Nije mi izazvao ni osip, ni svrab što je dokaz koliko smo sve različite. Pisanjem omogućavamo da se objektivno sagledaju i pozitivne i negativne strane jednog proizvoda :)

      Избриши
  11. I ja sam dugo razmišljala da li da ga uzmem i taman odlučila da hoću, kad vidim tvoj post :) I moja kosa je zdrava, a posle ovih rečenica, zaobilazim ga. Jeste da je hvaljen i da će mi možda odgovarati, ali ne bih da rizikujem, nije baš ni jeftin :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja ti ga svakako ne bih preporučila ni u ludilu. Možda nije loše da pročitaš i ostale recenzije i mišljenja pre konačne odluke. Ne bih da nekoga odgovaram, ali ko me pita za mišljenje moj odgovor ostaje NE! :)

      Избриши
  12. Nisam ni planirala da kupim ovaj sampon,prvo sto je pakovanje grozno,a ja povrsna :) Posle ove recenzije mi ne pada na pamet nista allin da kupim,pa cak ni taj cuveni cistac cetkica.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Haha, zamrzeće me iz Allina :D
      Jeste vala, moglo je malo lepše pakovanje da bude, ovo je SFRJ stil-komunistički :D

      Избриши
  13. Ja mislila da umisljam!! To definitivno vise nije isti sampon kao sto je bio do pre nekoliko godina.Sta su mu uradili ja ne znam, ali velika je steta...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veruj mi da sam i ja mislila da umišljam, zato sam mu iznova i iznova davala šansu. To definitivno nije taj šampon, slažem se velika je šteta. Mi koji znamo kakav je nekad bio znamo razliku na žalost.
      :)

      Избриши
  14. Razmisljala sam o kupovini ovog sampona jer je kosa pocela da mi opada..Dobro je da sam videla ovaj iskren post:)) Nema nista bez stare dobre koprive :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pogledaj i ostale komentare, šampon je zaista loš. Koprivu nisam koristila, ne mogu ništa da kažem. Ono što znam, jeste da ima milion boljih šampona od Allina. Zapravo, meni su svi bolji od njega :)

      Избриши
    2. Procitala sam i zacudila se, jer su ga hvalili na sve strane :/ Afroditin litarski od koprive, protiv opadanja sa pantenolom zaista pomaze :)

      Избриши
    3. I ja sam ga kupila zato što sam poverovala u pohvale. Međutim, meni se loše pokazao i vidim da nisam jedina. Afroditin znam da je dobar, jer ga korsitila moja sestra, ali ja nisam, ne smem zbog alergija na žalost :)

      Избриши
  15. Au, ovo je definitivno prrrvi put da cujem negativna iskustva o Allin samponima!
    Ja sam ona koja ih hvali na sva zvona :)
    Bukvalno uvek u kupatilu imam bar 1 Allin pored ostalih sampona! Moji roditelji, drugarice, decko, bukvalno se svi kunu u sampone. Ali svi do jednog, zato sam iznenadjena. Sta da vam kazem kada me je odusevljenje nateralo da ih kontaktiram i pitam da li bi zeleli da poklone sampone u giveaway-u na mojoj stranici, jer sam prosto imala potrebu da svoje zadovoljstvo podelim sa svima! Nakon mojih pohvala, na stranici sam u narednih par meseci imala preko 50 poruka u kojima su mi se ljudi zahvaljivali na preporukama za sampon. I sad se totalno zbunih kad videh da ima i negativnih iskustava! Imam utisak da zapravo negativno iskustvo moze biti prouzrokovano samo alergijom na neku od biljaka kada dodje u kontakt sa kosom i kozom glave. Ja imam kosu do struka i moja nega prosto mora biti ozbiljnija od nege krace ili srednje duzine kose. I kad god me neko pita kako uspevam da mi kosa izgleda ovako, uvek kazem Allin. Naravno, balzami, pakovanja... Ali sampon je stvarno retko dobar! Bas mi je zao da ima i losih iskustava, stvarno prvi put cujem za to :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je jako drago da si ti zadovoljna, ali ja nisam bila. Alin sam koristila i pre 10-15 godina, kako sam napisala, i ovaj sada nema blage veze. Probala sam sve i svašta u životu, i za Alin mogu slobodno da kažem da šlj kvaliteta-nula. Nemoj pogrešno da shvatiš ako kažem da znam za bolje. Nikada neću imati ni jednu pozitivnu reč za Alin. Obrazovanje koje posedujem govori u prilog tome da nije u pitanju alergija, već sastojci nultog kvaliteta, a kako vidiš nisam jedina. Ponovo, drago mi je ako nekome prija :)

      Избриши
  16. Au, ovo je definitivno prrrvi put da cujem negativna iskustva o Allin samponima!
    Ja sam ona koja ih hvali na sva zvona :)
    Bukvalno uvek u kupatilu imam bar 1 Allin pored ostalih sampona! Moji roditelji, drugarice, decko, bukvalno se svi kunu u sampone. Ali svi do jednog, zato sam iznenadjena. Sta da vam kazem kada me je odusevljenje nateralo da ih kontaktiram i pitam da li bi zeleli da poklone sampone u giveaway-u na mojoj stranici, jer sam prosto imala potrebu da svoje zadovoljstvo podelim sa svima! Nakon mojih pohvala, na stranici sam u narednih par meseci imala preko 50 poruka u kojima su mi se ljudi zahvaljivali na preporukama za sampon. I sad se totalno zbunih kad videh da ima i negativnih iskustava! Imam utisak da zapravo negativno iskustvo moze biti prouzrokovano samo alergijom na neku od biljaka kada dodje u kontakt sa kosom i kozom glave. Ja imam kosu do struka i moja nega prosto mora biti ozbiljnija od nege krace ili srednje duzine kose. I kad god me neko pita kako uspevam da mi kosa izgleda ovako, uvek kazem Allin. Naravno, balzami, pakovanja... Ali sampon je stvarno retko dobar! Bas mi je zao da ima i losih iskustava, stvarno prvi put cujem za to :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je jako drago da si ti zadovoljna, ali ja nisam bila. Alin sam koristila i pre 10-15 godina, kako sam napisala, i ovaj sada nema blage veze. Probala sam sve i svašta u životu, i za Alin mogu slobodno da kažem da šlj kvaliteta-nula. Nemoj pogrešno da shvatiš ako kažem da znam za bolje. Nikada neću imati ni jednu pozitivnu reč za Alin. Obrazovanje koje posedujem govori u prilog tome da nije u pitanju alergija, već sastojci nultog kvaliteta, a kako vidiš nisam jedina. Ponovo, drago mi je ako nekome prija :)

      Избриши

© Foxy | All rights reserved.