beauty & lifestyle

7.9.13.

STILL Med i Čokolada pakovanje




Večeras sam raspoložena da delim sa vama moje utiske o jeftinim, a dobrim proizvodima. Ovo pakovanje je još jedno u nizu takvih proizvoda, koji su mene kupili :)

Pakovanje domaćeg (srpskog) proizvođača Stevan Still, našlo je svoje mesto u mom kupatilu za vreme moje borbe sa oštećenom kosom. Kako se davljenik hvata za slamku i ja sam kupovala sve za šta čujem da je dobro za oštećenu kosu. U normalnim okolnostima da kupim pakovanje domaćeg proizvođača po tako smešnoj ceni za pola kilograma, ne bi bilo šanse ni u najvećem ludilu. Kako sam samo bila u zabludi...




"Hair Food"   


Ovo pakovanje je zaista prava hrana za kosu kako ga proizvođač opisuje. Nakon upotrebe kosa je mekana, sjajna, fina i zaglađena, a oštećenja su znatno manje vidljiva. Verujem da je razlog ove "magije" jak silikonski sastav ovog pakovanja, tako da shodno tome ovo pakovanje ne oporavlja kosu na duže staze i razloga što silikoni ne prodiru u dlaku, već je samo oblažu, te vizuelno maskiraju oštećenja.




Međutim, kome je potrebno instant rešenje za zaglađenu, "spuštenu" kosu, sa efektom "kao fenirane" ovo pakovanje je pravi izbor. Bez problema se može uvrstiti u proizvode za redovnu negu kose-po sistemu "na smenu" (rotacije sa drugim pakovanjima). Mogu ga koristiti i osobe sa zdravom, gustom, jakom kosom, kojima je potrebno da je nešto "obuzda, spusti i smiri". Takođe, ovo pakovanje kosi pruža neverovatan sjaj :) 


Ima božanstven mirs meda i čokolade-njam!
Upozorenje: nije za jelo!!! :)         


Pripada grupi proteinskih pakovanja, jer u svom sastavu pretežno sadrži keratin prirodni protein kose. Moja kosa ga prosto obožava. Evo i nekih sličica na kojima ćete videti moju opsesiju ovim pakovanjem:  





Napominjem da su ove slike nastale u eri moje borbe sa oštećenom kosom. Mislim da to što ga vidite u društvu Davines HBP, takođe dosta govori o ovom pakovanju. 



Interesantno je preporučeno vreme držanja ovog pakovanja. Na srpskom jeziku proizvođač nam savetuje držanje u trajanju od 5 minuta, dok na makedonskom jeziku se preporučuje 10-15 minuta. Moje iskustvo kaže da se slobodno može držati do 30 minuta. Preko toga rizikujete da vam se kosa "zdrveni" što može biti posledica predugog držanja proteinskih pakovanja.


Preporučujem ga svim osobama sa oštećenom kosom, kao i jakom, gustom kosom kojoj prijaju pakovanja proteinskog sastava.


Zapremina:
500ml
250ml

Cena:
317din za 500ml

Moja ocena ovog proizvoda je 10!


Da li ste probali Stillova pakovanja i koje vam najviše prija? Ja sam probala još i malinu, ali o njoj ću pisati nekom drugom prilikom.



Kiss.
Mrs Fox
                                                                                                                                                            
Podeli:

25 коментара

  1. Meni je hit sto si ti kupila milion pakovanja od jednom :D Probala sam jedan njihov sampon i bio je bas dobar. Htela sam da probam i pakovanja i jos neke druge proizvode. Doci ce i oni na red :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam se snabdela kao pred smak sveta :) To je negde i bilo u tom periodu, šta je podstvest, danas se smejem sama sebi :))) Ako tvoja kosa voli proteinska pakovanja uzmi ovo, a ako više voli hidrantna, uzmi Malinu :)

      Избриши
  2. A sta preporucujes za oporavljanje ostecene kose osim makaza?:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zavisi koliko je oštećena? Na prvom mestu Davines Hair Bulding Pak o kome sam već pisala :http://mrsfoxsbeautybox.blogspot.com/2013/08/davines-hair-bulding-pak.html, zatim blag šampon bez silikona poput Venea Matičnog Mleča iz predhodne recenzije npr, silikoske kapi na krajeve obavezno, prestanak feniranja i peglanja. Konstantno pakovanje kose, protektivne frizure, šišanje 1 cm na svaka dva meseca. Vrtela bi se oko iste dužine, ali bi kosa makar bila sve zdravija i zdravija. Ukoliko je ekstremno oštećena kao što je moja bila, na žalost makaze su jedino rešenje. Ošišati na prihvatljivu dužinu pa potom skraćivati dok se ne dođe do zdrave kose, potom ne eksperimentisati sa bojama(što je bio moj slučaj) ili peglom, uložiti u kvalitetnu negu i puštati kosu iz početka. Na žalost, ovo je gola istina. Ali takođe kosa raste i vreme proleti :)

      Избриши
  3. Zvuci slasno i zaista bih odmah otrcala da ga kupim, samo ne vjerujem da ga ima u BiH. Bas cu pogledati po policama.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Koliko sam ja čula ima, a morala bih se raspitati gde :)

      Избриши
    2. našla danas u cm-u :D
      odmah sam te se sjetila, kod tebe sam i čula za ovo. lijepo miriše, jedva čekam da isprobam.

      Избриши
  4. Jos ga nisam probala a toliko je hvaljeno.
    Samo da potrosim ovih par kg.koje imam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nemoj da me streljaš, ako ti kažem da imaš pakovenje od 250ml za probu :D

      Избриши
  5. Zvuči odlično, mada ja ne volim da mi kozmetika miriše na čokoladu, tako da bih se odlučila za ovo drugo pakovanje, sa malinom :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije ćist miris čokolade, možda malo više vuče na med. Sve zavisi šta tvojoj kosi više prija. Ako joj prijaju proteinska pakovanja, onda je za tebe Med i Čokolada, a ako joj prijaju hidrantna onda uzmi Malinu :)

      Избриши
  6. Probala sam Still-ova pakovanja još kad sam išla u srednju i imala vrlo ograničen budžet. Mogu reći da sam bila zadovoljna. Vrlo moguće da su od tada poboljšali formulu i ne mogu dočekati godišnji da dođem u Bg i kupim sve! :D I pakovanja i šampone :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Šampone nisam probala, zato što sadrže silikone koje izbegavam, smetaju mom temenu. Zato su pakovanja savrsena, odnos cene i kvaliteta ide u korist kvaliteta, što je jako retko :)

      Избриши
  7. Probala sam pakovanja i uvek im se vracam jer su odlicna...Posebno mi se svidja sa maslinovim uljem :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala maslinicu, ali planiram da uzmem kad naiđem na malo pakovanje :)

      Избриши
  8. Šteta što toga nema kod nas, nije skupo, a dobro je :) ali možda i bolje jer bih vjerojatno pola pojela :D

    ОдговориИзбриши
  9. Haha, da znaš da dovodi u iskušenje da ga probam, kako divno miriše :)

    ОдговориИзбриши
  10. Baš dugo hoću da probam ovo pakovanje i nikako da ga kupim :D
    Doći će uskoro na red :)

    ОдговориИзбриши
  11. Одговори
    1. To bih morala da se raspitam kod blogokoleginica iz HR, pa da ti javim :)

      Избриши
  12. Одговори
    1. To bih morala da se raspitam kod blogokoleginica iz HR, pa da ti javim :)

      Избриши
  13. Jel ima da se kupi u Liliju ili Dm-u? :D <3

    ОдговориИзбриши

© Foxy | All rights reserved.