beauty & lifestyle

17.8.13.

Nivea Sun Moisturising Sun Lotion SPF 30




Kao dodatak Eucerin Sun Allergy Protection kolekciji na more sam ponela i Nivea Sun Moisturising Sun Lotion SPF 30. Na nas dvoje, trebalo je veliku površinu kože zaštiti :)

Nivea je moj omiljeni komercionalni brend kome sam gotovo celog života verna. Za sve ove godine ne mogu da kazem da me ijedan proizvod posebno razoćarao. Moguće je samo da vise ili manje budem zadovoljna istim, ali da budem dibidus razočarana-nikako. Isti slučaj je i sa ovim losionom za sunčanje.

O štetnosti dejstva sunčevih zraka sam detaljno pisala na temi posvećenoj Eucerin Sun Allergy Protection proizvodima za sunčanje, tako da ću ovde pisati isključivo o Nivea Sun Moisturising Sun Lotion SPF 30. Proizvod sadrži UVA/UVB zaštitne filtere visokog kvaliteta.

Pošto sama reč kaze da je u pitanju losion verovatno očekujete providu gelastu teksturu, međutim to nije slučaj. Ovaj losion je krem gelaste teksture bele boje, po načinu upijanja zaista podseća na Nivea losione za negu tela. Koža ga brzo i ravnomerno upija, ne ostavlja mrlje i tragove, prijatnog je prepoznatljivog Nivea Sun mirisa. Na ambalaži piše da je vodootporan sa čim se ja ne bih 100% složila. Nakon ižaska iz vode primetila sam da mi je koža suva i da je moram ponovo namazati, za razliku od Eucerina koji se i nakon kupanja zadržavao u tankom sloju. Svakako nakon izlaska iz vode kožu treba svaki put ponovo namazati. Efekat hidratacije je zaista dobar, kozu čini mekanom i glatkom čak i pored dejstva sunca, peska i soli. Nivo zaštite je SPF 30, što odgovara potrebama osoba tamnije puti od mene. Mom mužu je savršeno odgovarao, koristio ga je nakon Eucerina, dok je meni ipak bio preslab kao i Eucerin SPF 25.

"Negujuća formulacija zasnovana na NIVEA naprednoj ekspertizi pouzdano štiti i pruža duboku i dugotrajnu hidriranost. Vrlo efikasan sistem UVA/UVB filtera obezbeđuje trenutnu i dugotrajnu zaštitu od sunca i smanjuje rizik od alergije na sunce."

 "Sistem zaštite od UVA / UVB zračenja

NIVEA SUN losion za negu i sunčanje sadrži uravnotežen sistem UVA / UVB filtra za zaštitu zdravlja vaše kože. NIVEA SUN štiti od opekotina i preranog starenja kože, umanjujući rizik od alergija izazvanih suncem. Vodootporan. Formulacija namenjena nezi kože, sadrži koži svojstven hidramin koji dubinski i dugotrajno hidrira kožu.

Dermatološki dokazano da odgovara koži."


Važna uputstva za upotrebu:

Nanesite pre izlaganja suncu.
Ponovite nanošenje nekoliko puta u toku dana, posebno nakon plivanja i brisanja peškirom.
Izbegavajte jako sunce sredinom dana.
Ne izlažite bebe i malu decu direktnom suncu, nosite zaštitnu odeću i nanesite losion na nezaštićena područja.




Sastav:
aqa, homosalate, octocrylene, glycerin, butylmethaxydibenzayl-methane, ethylhexyl salicylate, alcohol denat, titanium dioxide inanol, cetearyl alcohol, glyceryl stearate se, myristyl myristate, glyceryl glucoside, tocopheryl acetate, vp/hexadecene copolymer, sodium cetaryl sulfate, xanthan gum, sodium acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, dimethicone, trimethaxy-caprylylsilane, trisodium edta, phenaxyethanol, methylparaben, ethylparaben, linalool, benzyl alcohol, limonene, benzyl benzoate, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxoldehyde, hexyl cinnamal, benzyl sallcylate, butylphenyl methylpropional, alpha-isomethyl ianone, eugenol, citronellol, coumarin, parfum.

Zapremina:
200ml

Pored dugogodišnje tradicije Nivea proizvoda i dokazane učinkovitosti, moj savet vama je da svaku sezonu započnete farmaceutskim proizvodom tipa Eucerina obavezno nivoa zaštite SPF 50. Kasnije svoju kožu slobodno možete nastaviti štiti i negovati Nivea proizvodima. Sa tim proizvodima smo odrasli i njihov kvalitet se nije promenio, već se sa godinama usavršavao. Samo je na žalost sunce postalo opasnije nego ranije.

Štitite vašu kožu od sunca i ona će vam biti zahvalna! Koža pamti!

Koji je vas omiljeni Nivea proizvod za sunčanje?

Moja ocena ovog proizvoda je 7!



Kiss,
Mrs Fox

Podeli:

4 коментара

  1. Imam ovaj ali sa faktorom 50. Meni je pretezak i premastan, onako klasicna staromodna SPF krema. Pre se odlucim za Eucerin. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Odavno nisam koristila Niveu ali volim taj miris :)

    ОдговориИзбриши

© Foxy | All rights reserved.