beauty & lifestyle

4.6.17.

Look who's back! Thiomucase anticelulit gel




Verujem da se sve žene 30+, a možda i neke pripadnice mlađih generacija, sećaju Thiomucase anticelulit gela, glavnog saborca mnogih žena u pripremama za leto. Nakon kraće pauze, Thiomucase se vraća - u modernom, redizajniranom pakovanju i jednako učinkovit kao pre!


Šta je to što razlikuje Hemofarmov Thiomucase anticelulit gel od ogromnog broja preparata slične namene različitih kozmetičkih brendova? Za početak, Hemofarm nije kozmetička, već farmaceutrska kuća, a Thiomucase je jedini registrovani medicinski anticelulit preparat (makar u Srbiji, a verovatno i šire). Dvadeset godina tradicije i bezbrojni "svedoci" učinka ovog preparata takođe daju znatan doprinos donošenju odluke pri dilemi da li koristiti Thiomucase ili neki drugi proizvod. A ne treba zaboraviti i savremen i veoma praktičan dizajn ambalaže. Znate da nisam neko ko se "prži" na pakovanja, već da su mi učinak i kvalitet bitni, ali kod anticelulit gela je itekako bitna praktičnost ambalaže. 


  

"Thiomucase gel je jedini registrovani medicinski anticelulit proizvod koji sadrži enzim mukopolisaharidazu, čije je delovanje dokazano u kliničkoj praksi. Thimoucase gel ispoljava svoju funkciju delujući na osnovnu supstancu veživnog tkiva i razmekšavajući kolagen vezivnog tkiva. Tkivo postaje propustljivije za tečnosti i omogućava se lakša mobilizacija masti iz rezervi, kao i njihovo sagorevanje.

Thimoucase gel pokazuje dobre efekte kod svih oblika celulita, čini kožu zategnutom i čvršćom. Redovnom upotrebom Thiomucase gela postiže se značajno smanjenje obima, efikasno se prevenira nastanak i redukcija postojećeg celulita.

Thiomucase gel se idealno uklapa u svakodnevnu negu tela: jednostavno se koristi, nije lepljiv niti mastan, brzo se upija, prijatno miriše, neguje i održava vlažnost kože. Thiomucase gel povećava elastičnost i tonus kože, povećava razmenu materija u potkožnom tkivu i prevenira stvaranje depozita masti."




Promocija Thiomucase gela u Mokrinu

Hemofarm je priredio promociju Thiomucase gela za novinare u Mokrinu, jednom od najvećih i najlepših vojvođanskih sela. Mislim da nema osobe koja nije čula za Mokrin, poznatom kao rodno mesto Vase Stajića, Miroslava Antića i Raše Popova, mesto odigravanja "svetskih prvenstava" u tucanju uskršnjim jajima i borbi gusana, ali i po mokrinskom siru (ko ga nije probao - mora obavezno!). Na žalost, nekada stanica na čuvenoj Orient Express pruzi, Mokrin je danas poprilično "skrajnut", van svih glavnih puteva, smešten tik uz rumunsku granicu, u neposrednoj blizini Kikinde. Velika je šteta što više turista nema priliku da poseti ovo predivno, mirno banatsko mestašce, koje ima itekako toga puno da pruži svima koji žele da pobegnu od gradske vreve, buke i isprobaju drugačiji vid odmora. Mokrin House of Ideas, mesto gde je organizovan događaj, zamišljeno je kao "pribežište" za kreativce koji žele upravo to - beg u mir i tišinu, u besprekorno inspirišući prostor za rad i odmor. 

Ostavljam vas da uživate u fotografijama Mokrin House-a, a obećevam da ću vam preneti utiske o Thiomucase anticelulit gelu čim ga propisno istestiram. :)




fotografije: PR i Mokrin House of Ideas

fotografija: Jelena sa bloga Jelena's Wonderful Colors


Da li ste koristile Thioumucase anticelulit gel i, ako jeste, kakvi su vaši utisci?



Kiss,
Mrs Foxy

Podeli:

4 коментара

  1. Moram da probam ovaj gel. Probala sam skoro sve što može da se nađe u Srbiji i pomak je bio minimalan. Fizički sam aktivna, relativno zdravo se hranim, ali je izgleda u pitanju genetika i celulita ne mogu nikako da se otarasim... :(

    ОдговориИзбриши
  2. Dobro došla natrag!:) Baš su mi nedostajali tvoji tekstovi, u dahu sam pročitala šta si sve prošla u životu i divim ti se na hrabrosti i snazi, zaista!!! Meni je mama pričala za Tiomukase, nisam ga probala, ali sad kad je ponovo u prodaji - stavljam ga na listu za hitnu nabavku!

    ОдговориИзбриши
  3. Davno koristila, ne sećam se rezultata. Nadam se recenziji. Mokrin je fenomenalan. Odličan izbor za promociju!

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam ovo koristila i iskreno prvi put cujem za ovaj proizvod..volela bih da probam i iskreno zanima me koliko se razlikuje od drugih proizvoda koji sluze istoj nameni 😘

    ОдговориИзбриши

© Foxy | All rights reserved.