beauty & lifestyle

29.10.16.

Avonova inovacija godine: Anew Ultimate Supreme dvostruki eliksir




Najavljen kao inovacija godine, nedavno je predstavljen Avon Anew Ultimate Supreme dvostruki serum. Proizvođač je obogatio serum sa pet luksuznih ulja, a za poslednji sastojak magične formule, pozitivan stav prema životu, unutrašnji mir i zadovoljstvo, zadužene su verne korisnice Avonove Anew linije! :)





Avon Anew Ultimate Supreme dvostruki eliksir sastoji se od seruma i pet luksuznih ulja. Serum sadrži ekstrakt crnog bisera, zlatne peptide i veliku koncentraciju Celluvive kompleksa za podmlađivanje kože. Deluje unutar ćelija kože, stimulišući njihov proces prečišćavanja, kako bi se koža u potpunosti regenerisala. Pet luksuznih ulja – arganovo i ružino, ulje baobab drveta, cveta kamelije i marakuje, hrane lipide kože i jačaju zaštitne barijere od spoljašnjeg starenja kože. Magično dejstvo ove moćne antiejdž kombinacije seruma i ulja ogleda se u dvostrukom efektu i dvostrukoj jačini koje pruža u borbi protiv najupornijih znakova starenja.
Eliksir sadrži brzoupijajuću formulu i pogodan je za svakodnevnu upotrebu. Za brze rezultate preporučuje se nanošenje dva puta dnevno – ujutru i uveče, na očišćenu kožu. Rezultati su vidljivi već za dve nedelje – zategnutija koža, obnovljena elastičnost, umanjene bore, regenerisana i hidrirana koža lica. 




Ovaj obećavajući serum, Avon je predstavio pre dve nedelje u restoranu Dijagonala, a događaj je kao moderator vodila Maja Nikolić, zaštitno lice Anew linije, kao i Slavica Squire, prvi NLP trener u Srbiji i osnivač NLP Instituta.

Novi Anew Ultimate Supreme dvostruki eliksir možete poručiti po specijalnoj ceni od 1.950 dinara u novoj Avon brošuri, koja važi do 9. novembra!

Izvor fotografija: PR


Da li ste možda već probale novi Avonov eliksir?



Kiss,
Mrs Foxy

Podeli:

1 коментар

© Foxy | All rights reserved.