beauty & lifestyle

23.9.16.

Collistar Ombretto Satin Primer + Colore senke za oči




Pre dva dana sam pisala o sjajevima za usne jednog od mojih omiljenih brendova Collistar (KLIK do recenzije), a u ovom postu vam predstavljam Collistar senke za oči, odnosno savršenu kombinaciju senke i prajmera u jednom proizvodu.





Collistar Ombretto Satin Primer + Colore su mono senke pune i puderaste boje i satenske završnice. Boje su visoko pigmetnovane i izuzetno postojane. U sebi sadrže prajmer tj, bazu za senku i boju, dva proizvoda u jednom. Pružaju beskrajne mogućnosti nadogradnje, od sasvim suptilnog, do dramatičnog izgleda. Odlično se blendaju i stapaju sa senkama drugih brendova, što je po mom mišljenju veliki plus. Lično, najviše volim da ih nosim upravo u ombre efektu na očima. Ove senke su mi kao nijedne druge, dozvoljavaju da se igram i pravim postepene prelaze na kapku, koristeći samo jednu boju, a da to savršeno izgleda. Pošto već sadrže prajmer u sebi, baza za senku mi nije potrebna. Ove senke se ne truše, ne razmaju se i ne uvlače se u bore oko očiju. Postojane stoje od jutra do večeri. I ovog puta moram pohvaliti fantastičnu italijansku ambalažu. Mlečno bela plastika, ukrašena zlatnim obručem, kako na spoljnjem poklopcu, tako i oko same senke, uz dodatak karakterističnog logoa i elegantno tankim zlatim slovima ispisanim imenom brenda. Svaka senka sadrži odlično ogledalce i aplikator, koji ne koristim, ali sam ga probala i mogao bi savršeno da posluži kao prva pomoć pri aplikaciji.








Collistar Ombretto Satin Primer + Colore senke za oči imam u dve nijanse: 01 ametista, na prvoj slici, i 05 paprika, na drugoj slici, I ljubičasta i narandžasta senka su savršeno pigmentovane i veoma lako se nanose, blendaju i beskrajno dugo traju. Boje su savršene za nas blede puti i meni obe senke savršeno stoje. Pri prvom pogledu na nijansu 05 paprika, mnogi su bili zaprepašćeni drečavošću senke, ali na koži je potpuno druga priča. U relativno skoro objavljenom selfiju na instragramu (@mrsfoxygram), nosim upravo tu nijansu i, kao i mnogo puta uživo, dobila sam mnogobrojne komplimente. Ono što mi nije drago kod savršenih senki za oči je što je uvoznik rešio da ih povuče, te se više ne mogu kupiti kod nas. Koliko znam, ali nisam sigurna, nema ih više ni na policama proizvoda na sniženju. S obzirom da su još uvek aktuelne na zvaničnom sajtu Collistara, verujem da ih brend nije povukao, već je to učinio samo uvoznik za Srbiju. Da li je razlog bila loša prodaja ili nešto drugo, zaista ne znam, ali je šteta što više nisu dostupne. 


Težina:
2 gr

Cena :
oko 2000 din


Da li ste probali Collistar senke za oči i kakvo je vaše iskustvo?

Da li koristite brend Collistar?



Kiss, 
Mrs Foxy

Podeli:

3 коментара

  1. Ja sam bas pre par nedelja pitala u Jasminu za ove senke i rekli su mi da ih vise uvoznik ne uvozi. Bas steta, odlicne su.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, napisala sam u tekstu, ne uvize više na žalost. Ali, verujem da su im i druge senke fantastične takođe. :)

      Избриши
  2. Ljubicasta izgleda fantasticno! To je moja boja :)

    ОдговориИзбриши

© Foxy | All rights reserved.