beauty & lifestyle

7.5.14.

Aura uvijač za trepavice




Uvijač za trepavice je jedna od spravica koja je prosto neophodna u neseseru svake žene. Iz Aure nam stiže fenomenalan uvijač koji ću vam danas predstaviti. Takođe, podeliću sa vama par trikova kako da uvijete svoje trepavice da biste dobili maksimalni efekat uvijanja i mačkasti izgled očiju.

Uvijač je jedna od prvih spravica koje sam kao dete spazila u maminom neseseru. Nije mi bilo najjasnije za šta služi, podsećeo me je na makaze te sam sa njim seckala nokte barbikama. Polomila sam mami barem tri uvijača, a kada mi je objasnila za šta služi, uštinula sam se za kapak - dečija posla. Na posletku sam rešila da ipak sačekam da odrastem da bih ga koristila.





Imam duge i guste trepavice, ali su svetle i dlaka mi je tanka. Kada ih uvijem i namažem deluju toliko impozantno da su milion puta tokom života pitali da li nosim veštačke trepavice. Odgovor je veliko NE! Nisam nikada u životu nosila veštačke trepavice, a u šali volim da kažem da sam ja, dok je Bog mnoge stvari delio, sve vreme stajala u redu za trepavice :)

Izgled mojih trepavica zavisi od toga koliko imam vremena za šminkanje, koliko slojeva maskare stavim, koju maskaru koristim, kao i da li ih uvijam. Ništa ne može da zezne izgled trepavica kao loš uvijač. Loš uvijač može tako da ih prelomi i ošteti da izgledaju očajno.

Šta je to bitno, a Aurin uvijač ima?




Samo telo uvijača je masivno, a lagano, držač je izrađen od fine plastike koja lako leži u ruci. Prilikom stiska dve strane "makazica" uvijača se ne pomeraju, što je veoma važno, jer bi u suprotnom i ležište stiska bilo pomereno. Dobra nivelacija, odlična izrada, lakoća same spravice, kao i dobro prijanjanje uz oko su ključne stavke proizvoda.





Glava uvijača je lagana, izrađena od kvalitetnog metala i odlično prijanja uz oko. Druga najvažnija stavka je gumica na ležištu za trepavice, koja je debela i mekana i omogućava fino uvijanje trepavica čuvajući njihov kvalitet. Metalne ivice su glatke, tako da nećete osetiti neprijatno grebanje prilikom upotrebe.

"Uputstvo za upotrebu: 
1. Pre samog postupka uvijanja trepavice moraju biti potpuno suve i čiste (bez tragova maskare) 
2. Otvorite uvijač i postavite ga što bliže korenu trepavica gornjeg očnog kapka. 
3. Voditi računa da se u otvoru uvijača nalaze sve trepavice. 
4. Blago pritisnuti drške uvijača i proveriti da uvijač nije suviše blizu očnog kapka kako ne bi uštinuli kapak. 
5. Kada ste sigurni da je uvijač pravilno postavljen, pritisnite ručice i držite 5-10 sekundi bez naglih pokreta ruke ili glave. 
6. Uklonite uvijač i na uvijene trepavice nanesite 2-3 sloja maskare. "
7. Ponovite kompletan postupak i na drugom oku.


Ovo je uputstvo proizvođača i slažem se sa svim navedenim stavkama, samo bih vam dodala par trikova koje ja koristim:


- Očešljajte trepavice malim češljićem za trepavice, obrve ili starom opranom četkicom od maskare,
- Stavite uvijač u sam koren trepavica, stisnite jednom i držite stisak 10 sekundi,
- Zatim pomerite uvijač tačno na sredinu vaših trepavica, stisnite ponovo i držite 10 sekundi,
- Na kraju stavite uvijač na sam vrh trepavica, tako da svega par milimetara viri iz uvijača, stisnite i držite 10 sekundi,
- Nanesite tri sloja maskare.

Bitno je da trepavice uvijate na tri mesta kako biste izbegli ružni efekat prelomljenih trepavica, koji iz uz najveću pažnju svima nama može da se desi.

Moj rezultat izgleda ovako:




Na slikama nosim dve maskare, na desnom oku Aura Look of Desire Curly maskaru, a na levom Aura Look of Passion Volume maskaru. Obe maskare su me oduševile, a mislim da je očigledno zašto. U sledećoj recenziji vam pišem o njima.

Što se trepavica tiče, moram opet da naznačim da su moje, ko god da me je u životu video imao je priliku da vidi da izlaze iz kože kapka i da nemam veštačke trepavice :) Oni koji ne veruju, mogu slobodno negde da me vode na kafu pa da se uvere iz prve ruke :P

Cena:
350din

Šta da vam kažem osim - fenomenalna spravica koju svakako vredi imati. Cena je smešna u odnosu na kvalitet i smatram da treba da budemo srećni što imamo ovako dobar domaći brend koji nas ne dere sa cenama. Ovo zvuči kao šlihtanje, ali moje trepavice govore više od reči. Moj duboki naklon! 

*PR uzorak

Više informacija na  www.aura.co.rs

Koristite li uvijač za trepavice?

Da li vam se dopada Aurin uvijač?



Kiss,
Mrs Fox 

Podeli:

36 коментара

  1. Ja bas imam problem da uvijem trepavice, nekako mi prirodno padnu i stalno sam u potrazi za maskarom koja ih podize, a uvijac ne koristim, meni ta mala stvarcica deluje scary :D, ali ako kazes da je postupak vrlo jednostavan moracu da probam pogotovo sto je cena smesna. Trepavice su ti bas dobre, retko ko ima takve :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam se plašila uvijača za trepavice jako dugo, delovao mi je kao spravica za mučenje, plus ostao mi je u ružnom sećanju iz detinjstva (kada sam se uštinula jasno se sećam). Onda sam se osmelila da ga probam i šta da ti kažem, navukla sam se skorz. Aurin uvijač slobodno kupi nećeš se pokajati, lak je i za početnike, ma fenomenalan je veruju mi. Hvala ti za trepke, ovo su tri sloja maskare, obično stavljam jedan ili dva :)

      Избриши
  2. Imam jedan stari prastari, ne sjećam se više ni koja je marka, i primjećujem da nije baš najbolji kako bi mogao biti, a šteta da ta Aura nije kod nas u Hrvatskoj, nedostaje nam ovakav jedan dobar kvalitetan a jeftin brend sa širokim asortimanom proizvoda!
    Ima još jedan trik, da se uvijač ugrije sušilom za kosu prije upotrebe, efekat je onda još većI! Samo paziti da se ne opečeš.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mi smo onda stvarno srećni što imamo Auru, a mnogi hrle ka stranim brendovima. Ne kažem, nije ni Aura najblolja baš u svemu, ali bez trunke preterivanja 95% proizvoda koje sam ja probala su fenomenalni, a i ostali su dobri, samo nisu woow. NIsam probla varijantu sa fenom, moraću da isprobam obavezno, hvala ti! :)

      Избриши
  3. Pazi, vodicu te ja na kafu, uopste ne moras da me uveravas :)) Prvo Snow pa sad i ti..pihh..moracu da vezbam :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dogovoreno, idemo na kafu obavezno, nemoj da se ne javiš kad dođeš do Bg-a!
      Vežbaj šta da ti kažem :D
      Ja sam u redu za trepavice stajala sve vreme, zato sam omašila red za prednji trap šta ću. Mislim ne žalim se puno, ali moglo i bolje :D

      Избриши
  4. Ja sam ga dobila od Lilija čim se pojavio i divan je. Mnogo bolji od svih ostalih koje sam koristila (ili koje nisam volela da koristim), dizajn je odličan (crno♥). Trepuške divne kao i uvek, a jedva čekam recenzije maskara, jer je efekat ove za volumen sličan efektu koji daje moja draga Golden Rose x4. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Love black! Fenomenalan je uvijač, a recenzije maskara idu ubrzo :)
      Trepuške su 3x sloja maskare, nekada sam se tako šminkala full za svaki dan, sada samo jedan ili dva sloja i kraj. Mogla bih da se vratim starom look-u :)))

      Избриши
  5. Rezultati - WOW :O Sjajno! Taman mi treba jedan dobar uvijač, stari je spreman za zamenu :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti :) Ovaj uvijač je woow, sigurna sam da ćeš biti ne zadovoljna, nego prezadovoljna :)

      Избриши
  6. Одговори
    1. Hvala ti :)))
      Bićeš prezadovoljna uvijačem sigurna sam, fenomenalan je, ja sam oduševljena :)

      Избриши
  7. Iskreno nisam ga nikada koristila, :D ali evo resila sam!! prodatoooo!!
    Slazem se sa tobom za Auru,nas brend odlicnog kvaliteta i cena!! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam ga ni ja koristila do pre par godina. Onda sam probla i navukla se opako. Prodato je i kod mene, ja ću da kupim još jedan komad da imam u rezervi za ne daj Bože najozbiljnije. Ovo je jedan od onih proizvoda koji me nečisto raspamete, fenomenalan je :)

      Избриши
  8. Одговори
    1. It is great product, and the price is fantastic. Too bad it's note available worldwide :(

      Избриши
  9. Sviđa mi se cena, šta je za mene još jedan uvijač međ tolikom šminkom ;-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Gde čeljad nisu besna, ni kuća nije tesna :D
      Uvek ima mesta za još, posebno za spravice i ne kvarljive mazalice (rumenilo, senke itd) :)))

      Избриши
  10. Ja bih te vodila na kafu bez da ti diram trepavice :D
    Verujem da su tvoje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Javi se draga obavezno kad dođeš u rodni grad, baš bih volela da te upoznam :*

      Избриши
  11. Verujem da su tvoje i duzina je odlicna, bas su lepe, ALI menjaj zeno maskaru, one slike gore bas i nisu hm.... Sad bih ja nesto rekla na lep nacin, ali na blogovima mozes samo da budes omrazne zbog toga, no razumes me :) Izgledaju kao paukove nogice i deluju slepljeno. To nije do trepuski nego do maskare. Osim ako tako vilis, onda zaboravi da sam ista rekla :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma ne ljutim se nikako, meni lepša maskara na desnom oku jer su razdvojenije. Na levom oku je maskara za volumen i tu je čak i za moj ukus malo mnogo volumena :) Na slikama sam zarad dramatičnog efekta nanela tri sloja i kod mene to tako izgleda sa skoro svakom maskarom. Zato nosim obično jedan ili dva sloja za svaki dan, kao srednjoškolka sam volela da preteram, a sad sam svedenija dosta :)

      Избриши
    2. A! Onda ok. Ja inace gotovo nikad ne stavljam tri sloja, a vrlo retko dva. Kod mene je jedan sloj maksimum jer sve posle ili spelim ili umrljam, plus sto nemam zivaca da cekam da se osusi :D Sta cu kad sam lestina.
      Al zato imas trepavice i po!

      Избриши
    3. Hvala ti puno :)
      Kažem ja samo sam u redu za trepe bila :D
      Mene isto mrzi da ih cifram u zadnje vreme, pa onda osetim grižu savesti jer znam da su mi oči najdominantnije na licu. Ja sam ti bolesnik svoje vrste :D

      Избриши
  12. Slazem se sa devojkom gore, ni meni se ne dopadaju maskare :/ Mislim da si obdarena prelepim trepuskama, i nema potrebe da koristis maskare sa cetkicama koje daju efekat gustine jer ih samo slepljuju. A ni tecnost kao tecnost mi se ne dopada, podseca me na neke maskare koje su mi u ruznom secanju. Sve u svemu, pokusaj da koristis najobicniju maskaru posle uvijaca jer su ti i ovako dugacke, pa zatim uvijene, ili nadji maskaricu koja odvaja trepavice jer mi tvoje onda bile pravi boom :-D I ja mislim da ne treba da se ljutis zbog toga sto sam ti napisala, ali vec u glavi zamisljam "po svom" i ljubomorisem na tebe :)A kada bi se biralo izmedju ove dve, maskara na desnom oku je za nijansu bolja, jer mi se cini da ova na levom ostavlja puno grudvica :)
    Sve u svemu, uvijac ce kupim, posto mi je moj stari kineski (a stvarno je dobar) dotrajao :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Haha, ljubomorišem sad si me nasmejala. Malo pre sam odkucala Tamari F i meni se više sviđa maskara na desnom oku i ona mi je favorit, stvarno je dobra. Pisaću više u recenziji, ali i sada mogu reći da godinama kupujem skupe maskare, ali me je ova na desnom oku baš oduševila. Ovako izgleda skoro svaka maskara sa tri sloja na mojim trepama, takve su prosto. Ranije sam volela takav izgled, kada sam bila mlađa. Međutim, sada volim malo svedeniji i smerniji look, pa su mi dva sloja sasvim dovoljna . I ne ljutim se naravno, svaka civilizovana kritika je uvek dobro došla, a pozitivne mogu samo da nam pomognu :)

      Избриши
    2. Sad ja da se nadovezem... Kakve cetkice koristis? Ja sam obozavala Colossal Maybelline, ali od kad sam problala Oriflame Wonder Lash, ne kupujem vise one klasicne cetkice (tj maskare). Ova ima bodljice i to s jedne strane duze a s druge krace i bas uhvati svaku dlaku a radi i posao cesljica.
      Al sto znam da se ubodem s njom... Hahaha, ujutru redovno skidam sminku pa pocinjem ispocetka :D

      Избриши
    3. Moraću da pogledam tu maskaru, opis mi zvuči fenomenalno! Meni je što se četkice tiče neprevaziđena Max Factor MasterpieceMax, ali su joj formulu pokvarili i sad se kruni što me strašno nervira, pa je više ne kupjem nakon 6 godina. Daću joj novu šansu sigurno poznajući sebe :)

      Избриши
  13. Ja bez uvijaca vise ne mogu. :) Imam Cala uvijac, odlican je! Jedino mi se efekat koji pruzaju maskare, ne dopada. Previse je to spider lash za moj ukus. Ali kada mi ovaj uvijac odapne - znam koji sledci da uzmem. .)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Haha, navukla si se na uvijač isto kao i ja. Gore sam pisala dva puta, ovo su dramatična 3 sloja. Ti najbolje znaš da su mi trepe u prirodi fine i smerne :D

      Избриши
  14. Prelepo izgledaju trepavice! Potrudiću se da češće koristim uvijač, iako me uglavnom mrziii:(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti:)
      Probaj, kad se ipraksuješ postaće ti omiljena alatka :)

      Избриши
  15. Ja imam dobre trepavice ali ravne tako da je meni nezamislivo da ne koristim uvijač - najdraži alat :)

    ОдговориИзбриши
  16. Meni se sa uvijačima dešavalo upravo to što si opisala. Dok se nisam izvežbala dešavalo mi se da nekako prelomim sebi pola trepavica, a to izgleda kriminalno sa kojom bilo maskarom :D. Trenutno koristim neki kineski uvijač i ok je. Možda probam ovaj kad razradim aktuelni, pošto je cena smešna.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se dešavalo isto, prelomim trepavice i izgledaju jezivo. Onda sam lane prečešljala pola neta za savetima i počela da vežbam. Jedino što nisam isprobala su cake sa uvijačem i veštačkim trepavicama jer ih ne nosim. Oličan je uvijač, nećeš se pokajati ako ga uzmeš bez šale :)

      Избриши

© Foxy | All rights reserved.